Jumbo joululahjavinkkiä
Blogipostaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon kanssa

Oletko yksi niistä, joka ottaa stressiä joululahjaostoksista? Se henkilö, joka päivää ennen jouluaattoa juoksee paniikissa kaupasta kauppaan viimeisien joululahjojen perään? Ovatko lahjaideat lopussa? Olitpa viime hetken ostaja tai se hyvissä ajoin ennen joulua ostoksia aloittava, olemme varmaan kaikki yksimielisiä siitä, että joululahjojen ostaminen ei tulisi missään vaiheessa tuntua ahdistavalta, stressaavalta tai toivottomalta. Mitä jos sanoisin, että voisit juoksentelun ja turhautumisen sijaan viettää tunnelmallista ja rauhallista jouluostospäivää hyvän ruuan ja ehkäpä manikyyrin kera samalla, kun saat kaikki joululahjat hankittua? Ja mitä parasta, yhden ja saman katon alla. Suomen suurimmassa viihdekauppakeskuksessa Vantaalla tämä on mahdollista. Kiitos kauppakeskus Jumbolle ja viihdekeskus Flamingolle sain viettää juuri tällaisen unelmaostospäivän mieheni kanssa. Miten päivä meni ja mitkä ovat meidän 12 parasta joululahjavinkkiä perheelle, kumppanille tai ystävälle?

Jumbo joululahjavinkkiä

Vantaalla, lentokentän lähellä, sijaitseva viihdekauppakeskus Jumbo ja Flamingo koostuu sekä kauppakeskus Jumbosta että viihdekeskus Flamingosta. Tämä tarkoittaa, että saman katon alta löytyy 165 liikettä, useita ravintoloita ja kahviloita, Finnkinon leffateatteri, keilahalli, kymmenen eri kauneushoitolaa, kylpylä, ruokakauppoja ja paljon muuta. Saat siis kaikki ostoksesi mukavasti tehtyä yhdessä ja samassa paikassa etkä tarvitse liikkua ulos mihinkään, kun on aika mennä lounaalle tai kahville. Tämä on varsinkin lapsiperheille enemmän kuin kätevää. Viihdekauppakeskuksessa voi helposti viettää vaikka koko päivän perheen, ystävien tai rakkaan kanssa ja kun tarvitset pienen tauon shoppailusta, voit piipahtaa manikyyrillä tai kampaajalla tai, jos olet lasten kanssa liikenteessä, leikkimaailma Naurusaaressa. Viihdekauppakeskukseen on myös helppo tulla niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autolla ja pysäköinti on ilmaista!

Jumbo joululahjavinkkiä

Itse olin mieheni kanssa niin fokusoitunut joululahjaostosten tekemiseen, että päätimme jättää hemmotteluhoidot tältä kertaa väliin. Kävimme sen sijaan glögillä ja joulutortuilla kauppakeskuksen jouluisessa Coffee House -kahvilassa sekä lounaalla viihdekeskuksen italialaisessa La Famiglia -ravintolassa. Viihdekauppakeskus avasi joulukautensa 15. marraskuuta ja monet liikkeet ja ravintolat ovat todella panostaneet luomaan jouluisen tunnelman. Sateinen ja harmaa sää unohtui heti viihdekauppakeskukseen astuessa ja huomasin pikkuhiljaa, miten joulufiilikseni alkoi nousta ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Päivän päätteeksi en tuntenut oloni uupuneeksi tai väsyneeksi vaan lähdimme molemmat rentoutuneena ja rauhallisin mielin kotiin. Lahjat oli hankittu, mutta ilman stressiä ja ahdistusta. Näin sen kuuluu mennä! Alla meidän parhaat lahjavinkkimme tulevalle joululle. Toivottavasti näistä löytyy sekä ideoita että inspiraatiota omiin jouluostoksiinne!

Jumbo Coffee House
Flamingo La Famiglia

12 joululahjavinkkiä

1 Käynti kauneushoitolassa
Kenelle: Äidille, siskolle, ystävälle, tyttöystävälle, vaimolle
Miksi: Koska pieni (tai iso) hemmotteluhetki arjen kiireen keskellä ei ole ikinä huono idea. Tämän lahjan kanssa ei voi epäonnistua.
Mistä löytyy: Viihdekeskus Flamingossa on useita eri hemmotteluvaihtoehtoja kuten Flamingo Day Spa, Flamingo Hair Spa, Flamingo Spa Hoitola, Flamingo Spa Kylpylä sekä La Chica Kynsistudio ja Kauneushoitola.

Flamingo joululahjavinkkiä Spa Hoitola

2 Jouluherkkuja
Kenelle: Äidille, mummolle, tädille, anopille
Miksi: ”Minulla on jo kaikki mitä tarvitsen” -ihmisille on yleensä kaikista vaikein löytää sopiva joululahja ja monet heistä eivät edes halua mitään lisää tavaraa, jota säilyttää. Jouluherkut- ja juomat ovat siksi mainio lahja. Niistä saa nauttia hetken, jonka jälkeen ne eivät vaadi mitään säilytystilaa. Joulun aikaan löytyy myös todella kauniita ja esteettisesti pakattuja herkkupaketteja, jotka ovat sekä silmille että vatsalle iloksi.
Mistä löytyy: Paahtimo- ja suklaakauppa Caffi (Flamingo), Lahjatavaraliike Pihapihlaja (Flamingo), Pentik (Jumbo), Stockan Herkku (Jumbo)

3 Finnkinon leffaliput
Kenelle: Koko perheelle, ystävälle
Miksi: Jos et halua osallistua kulutushysteriaan ja antaa vähän ekologisemman joululahjan, Finnkinon leffaliput ovat oikein hyvä vaihtoehto ja niistä nauttii joka ikinen perheenjäsen lapsista isovanhempiin.
Mistä löytyy: Viihdekeskus Flamingossa on oma Finnkino leffateatteri

Jumbo joululahjavinkkiä Finnkino leffaliput

4 The Body Shop -lahjapaketti
Kenelle: Kummitytölle, teinitytölle
Miksi: Ihanan tuoksuiset ja iloisiin pakkauksiin laitetut tuotteet houkuttelevat erityisesti tyttöjä ja teinityttöjä. Muistan itse, miten nuorena lähdimme ystävieni kanssa aina ensin Body Shoppiin etsimään lahjoja ja ostimme toisillemme kaiken maailman tuoksuvia vartalonhoitotuotteita. Tänä vuonna The Body Shop toteuttaa joulukampanjansa Plan Internationalin kanssa. Jokaisesta ostoksesta lahjoitetaan osa Brasiliassa ja Indonesiassa oleviin projekteihin, joissa tuetaan tyttöjä ja nuoria naisia kouluttautumaan ja pääsemään elämässä eteenpäin. Joulukampanjan tuotteet ovat siksi myös suunniteltu vahvasti tytöille, ideana kannustaa heitä unelmoimaan isosti.
Mistä löytyy: The Body Shop (Jumbo)

Jumbo joululahjavinkkiä The Body Shop

5 Vaatebrändin lahjakortti
Kenelle: Tyttö-/poikaystävälle, miehelle/vaimolle, ystävälle, teini-ikäisille lapsille
Miksi: Koska voi olla vaikeata ostaa vaatteita toiselle ilman, että se toinen on itse kokeillut niitä ensin. Saattaa myös olla, ettei edes tiedä minkälaisista vaatteista se toinen tykkää (esim. vanhempien vaatelahjat teini-ikäisille lapsilleen). Välttyäksesi ”rahaa kuoressa” -lahjoista voi olla mukavampaa ostaa lahjakortti johonkin lahjan saajan suosikkikauppaan.
Mistä löytyy: Suurin osa kaikista vaatekaupoista myyvät lahjakortteja ja niitä voi kysellä esim. suoraan kassalla (Flamingo ja Jumbo).

6 Pyjamat
Kenelle: Koko perheelle
Miksi: En tiedä onko se vain minä, mutta heti, kun alkaa olla pimeätä ja kylmää ulkona minulle tulee aivan hirveä halu heittää pyjamat päälle, kääriytyä lämpimään vilttiin ja lukea kirjaa tai katsoa suosikkisarjaani. Tästä syystä en ikinä kyllästy pyjamalahjoihin. Sitä paitsi, tuulipukusyndrooma ei pyjamoissa päde vaan koko perheelle voi ja saakin ostaa ihan saman mallin.
Mistä löytyy: Melkein kaikista alusvaateliikkeistä ja alusvaatteita myyvistä liikkeistä. Omat suosikkini löytyvät Kappahlista (Jumbo).

Jumbo joululahjavinkkiä Kappahl

7 Lastenvaatteet
Kenelle: Vastasyntyneille ja vauvoille
Miksi: Koska niiden saaminen on vanhempana tai tulevana vanhempana aivan uskomattoman ihanaa. Miehelleni ja minulle on tulossa ensi vuoden puolella kaksoispojat, meidän esikoisemme, ja joka kerta, kun edes näen pienten vauvojen vaatteita, kenkiä ja sukkia sydämeni sulaa. Vastasyntyneiden ja pienten vauvojen vaatteet vaan ovat niin uskomattoman suloisia.
Mistä löytyy: Newbie by KappAhl (Jumbo), Polarn O. Pyret (Jumbo), Jesper Junior (Jumbo)

8 Vierailu virtuaalipuistossa
Kenelle: Lapsiperheelle (suositusikäraja on 7-vuotiaasta ylöspäin), teini-ikäisille, poikaystävälle
Miksi: Koska elämyslahja on hauska ja viihdyttävä tapa viettää yhteistä aikaa perheen, ystävän tai rakkaan kanssa.
Mistä löytyy: Pikseli (Flamingo)

Flamingo joululahjavinkkiä Pikseli

9 Ajatonta muotoilua
Kenelle: Äidille, anopille, vaimolle
Miksi: Nämä saattavat olla juuri niitä lahjoja, joita ei itse ikinä raaski ostaa mutta, joista ilahtuu todella paljon, kun niitä saa. Hyvin valitusta iättömästä lahjasta saa nauttia, vaikka kuinka kauan ja ovat siten myös hyvin ekologinen lahjavalinta.
Mistä löytyy: Iittala, Pentik (Jumbo)

Jumbo joululahjavinkkiä Iittala

10 Lahjakirjat
Kenelle: Kaikille
Miksi: Joululoma on se täydellinen aika istua alas ja rentoutua jouluherkkujen ja hyvän kirjan parissa. Kirjalahjasta ilahtuu myös suurin osa ihmisistä lapsista aikuisiin, kunhan löydät sen juuri heille sopivan kirjan. Tykkääkö kyseinen henkilö dekkareista, romaaneista, ruuan laitosta, leipomisesta, muodista tai puutarhaamisesta? Onko hän kiinnostunut viineistä, wiskey-juomista, ratsastuksesta tai sisustuksesta? Melkein jokaisesta kiinnostuksen aiheesta löytyy kirja!
Mistä löytyy: Suomalainen kirjakauppa (Jumbo)

11 Pukupaita, kalvosinapit, kravatti
Kenelle: Isälle, poikaystävälle, aviomiehelle
Miksi: Vähän samalla tavalla kuin äidille tarkoitettu design-lahja, laadukas puku ja siihen liittyvät tarvikkeet voivat olla juuri sellaisia lahjoja, mitä toivoo ja tarvitsee, mutta ei oikein itse jaksaisi tai raaskisi ostaa.
Mistä löytyy: Hugo Boss (Stockmann), Aleksi13 (Jumbo)

Jumbo joululahjavinkkiä Stockmann

12 Hajuvesi tai muu kauneustuote
Kenelle: Äidille, tyttöystävälle, vaimolle
Miksi: Koska niitä tulee koko ajan käytettyä, eli ovat varmasti hyödyllisiä lahjoja. Sitä paitsi melkein jokaisella kauneusmerkillä on omia joulukampanjatuotteita ja kauniita lahjapaketteja erikoishintaan juuri joulun aikoihin.
Mistä löytyy: Stockmann, L’Occitane, Kicks (Jumbo)

Jumbo joululahjavinkkiä Stockmann

ARVONTA – VOITA 50 € LAHJAKORTTI JUMBOON!

Arvon nyt yhteistyössä Kauppakeskus Jumbon kanssa 50 € arvoisen lahjakortin Jumboon! Arvonta suoritetaan Instagram-tililläni @lindavanska. Arvonnan osallistumisohjeet löytyvät tänään julkaistun IG-kuvani teksteistä. Arvontaan voi osallistua 6.12.2019 asti.

Jumbo joululahjavinkkiä