Kysyin Olegilta toissa päivänä, mitkä kolme asiaa hänen mielestään ovat tärkeintä suhteessamme. Yllätyin, kun huomasin, että meillä oli täsmälleen samat prioriteetit ja vielä täsmälleen samassa järjestyksessä:

1. Luottamus
Luottamus on jotenkin se ydin ja se liima, joka pitää suhdettamme koossa ja antaa meille parhaimmat mahdollisuudet olla onnellisia ja tehdä toisemme onnellisiksi. Kun on luottamusta, pystymme tukemaan toistemme päätöksiä, kannustamaan toistemme pyrkimyksiä sekä antamaan toisillemme tilaa toteuttaa itseämme, kun siihen on tarvetta ilman, että syntyisi mustasukkaisuutta, kontrollin tarvetta tai katkeruutta. Luottamus tarkoittaa sellaista turvaa ja tukea, joka ei horju, vaikka muu ympäröivä maailma heiluisi.

2. Huumori
Vaikka emme aina kiinnostu samoista asioista tai olla samaa mieltä kaikesta, viihdymme kuitenkin aina toistemme seurassa. Meillä on samanlainen huumori, joten nauru ja vitsailut ovat iso osa suhdettamme. Ei mene päivääkään, että emme nauraisi tai vitsailisi yhdessä. Väillä mietimme jopa, että tähän meidän höpsöyteen ei ole enää mitään järkeä, kun keksimme mitä hölmömpiä uusia sanoja ja nauramme mitä tyhmimmille jutuille. Välillä onnistumme tosin jopa lopettamaan riidan sillä, että jompikumpi heittää jonkun tyhmän läpän, jolle se toinen ei pysty olla nauramatta. Huumorilla on siis hyvin keskeinen rooli suhteessamme ja, jos vielä vuosien jälkeen pystymme kuvailemaan suhdettamme yllä olevilla sanoilla, voimme olla enemmän kuin onnellisia.

3. Intohimo
Intohimolla emme tarkoita tässä ainoastaan seksuaalista intohimoa, vaan myös sitä, että jaksaa olla intohimoisesti kiinnostunut siitä toisesta ihmisestä emotionaalisella tasolla. On todella tärkeätä meille molemmille, että omat ajatukset, tunteet ja mieltymykset kiinnostavat aidosti sitä toista ja toisinpäin. Kuten yllä jo mainitsimme, emme aina ole yksimielisiä asioista, mutta on todella tärkeätä, että sen toisen mielipide kuitenkin kiinnostaa ja, että on halua ymmärtää mistä ne ajatukset tulevat. Tällä tavalla myös kunnioitus ja kiinnostus toista kohtaan säilyy.