Olen stressaantunut

Olen tainnut haukata liian ison palan. Työ, työmatkat, bloggaaminen, podcast, tanssitreenit, hääsunnittelut, asunnon myynti.. Ja sitten pitäisi vielä löytyä aikaa perheelle ja ystäville. Kun ajattelen asiaa ei kai ole mikään ihme, että kroppa pisti taas kerran vastaan. Sain nimittäin pari viikkoa sitten jonkun aivan oudon super ison krampin minun pohkeeseeni enkä ole siitä lähtien pystynyt tanssimaan tai urheilemaan ollenkaan. Ensin epäiltiin repeämää, mutta onneksi kyseessä on ”vaan” kramppi ja jonkunlainen venähdys. Pidetään peukkuja, että voin tanssia omissa häissäni parin viikon kuluttua..

Olen yllättynyt

Olen yllättynyt miten vähän tämän hetkinen liikkumisrajoitukseni on loppujen lopuksi ahdistanut minua. Yleensä tulen hulluksi, jos en viikossa pääse tanssimaan, mutta nyt olen jotenkin pystynyt pitämään ajatukseni positiivisena. Olen vaan jotenkin ihan varma siitä, että pohje paranee sopivasti häihin. Kun sen on nyt vaan pakko! 😀

Wheelstöm

Olen onnellinen

Samalla, vaikka olen stressaantunut ja tavallista kiireisempi tällä hetkellä, olen myös todella onnellinen. Viihdyn todella hyvin töissä, meillä on ollut upea ”kevätkausi” tanssiryhmän kanssa, Essin, Camillan ja minun podcast on vihdoin julkaistu ja, kaikista tärkein, olen menossa naimisiin rakastamani miehen kanssa.

Olen jännittynyt

Vaikka tiedän, että jännittäminen ei auta yhtään, olen kuitenkin huolestunut hääpäivän säästä. Mitä jos sataa kaatamalla? Mitä jos on ihan sika kylmä? Mitä jos tuulee kovaa? Kaikelle on tietysti varasuunnitelma mutta, koska kyseessä on kuitenkin oletetusti meidän elämämme ainoat häät, toivoin hartaasti, että kaikki menisi A-suunnitelman mukaisesti. Onneksi Oleg, äiti ja ihanat kaasoni ovat vakuuttuneita siitä, ettei säällä tule loppujen lopuksi olemaan mitään väliä. Sisimmissäni tiedän heidän olevan oikeassa.

Olen helpottunut

Olen pienestä pitäen ollut allerginen tietyille ruoka-aineille ja suureksi ärsytyksekseni allergioita on vuosien aikana vaan tullut lisää. Olen kuitenkin aina 5-10 vuoden välein käynyt allergiasairaalassa tarkistamassa tilannetta. Viimeisen käynnin yhteydessä, joka oli ihan pari päivää sitten, sain ensimmäistä kertaa aivan mahtavia uutisia. Jotkut ruoka-allergiat olivat hävinneet. Tervetuloa elämääni siemenet ja avokado!


Mekko – & Other Stories
Kengät – Superga

Aurinkolasit – Gucci