Tällä viikolla päätin tehdä jotain, mitä teen aivan liian harvoin ja, jota mielestäni kaikkien pitäisi muistaa miettiä aina välillä. Päätin listata 5 positiivista asiaa, josta olen ylpeä kuluneelta viikolta. Yleensä emme hirveästi mieti arkeamme, kun se sujuu ”normaalisti” ja ”niin kuin pitää”. Emme ehkä muista illalla olla onnellisia siitä, että nimenomaan ei tapahtunut mitään erikoista. Että oli ihan perus hyvä päivä. Mutta, heti kun tapahtuu jotain ärsyttävää, epämiellyttävää tai huonoa, niin sen me kyllä muistamme illalla ja siihen me kyllä kiinnitämme kaiken huomiomme. Ei enää, nyt on aika miettiä niitä hyviä ja positiivisia asioita. Olipa ne miten pieniä tahansa. Katso alla minkälainen minun listastani tuli.

1. En ole työmatkojeni ja työseminaarieni takia ehtinyt tanssisalille tai joogatunnille yli viikkoon, mikä tavallisesti saattaa aiheuttaa ahdistusta. Kun eilen oli vihdoin vapaa ilta, en mennytkään joogaan kuten olin suunnitellut, vaan kuuntelin kroppaani ja ymmärsin, että se mitä se siinä hetkessä tarvitsi ei ollut treeniä vaan lepoa. Joten jooga jäi väliin ja, kaikista tärkeintä, en tuntenut huonoa omaatuntoa asiasta!

2. Olin alkuviikosta sähköpostitse yhteydessä yhteen yhteistyökumppaniin tietystä työasiasta, jota arastin todella paljon kysyä. Onneksi voitin pelkoni, koska tulos oli enemmän kuin positiivinen. Kannatti kokeilla!

3. Löysin työmatkallani Malmösta ne täydelliset valkoiset nilkkurit. Valitettavasti jäljellä oleva ainoa pari oli ihan vähän liian pienet. Olin kuitenkin jo melkein ostamassa ne, kun järki palasi päähän, ja jätin kengät kauppaan. Tiesin sisimmissäni, että epämukavat nilkkurit jäisivät kuitenkin käyttämättöminä sinne kaappiin lojumaan..

4. Kun matkustan työseminaareille ja kursseille, on aika helppoa sortua epäterveellisiin ruokatapoihin. Tämä ei tietenkään ole mitenkään paha, jos nyt joku viikko syö vähän huonommin, mutta, kun seminaareja ja kursseja on joka viikko, niitä herkkuja tulee nenän eteen vähän liian usein. Yleensä en pysty vastustamaan kiusausta, mutta tällä viikolla otin pekonin, croissantin ja juustojen sijaan oman myslisekoituksen mukaan aamiaiselle ja valitsin kahvitauoilla hedelmät pullien sijaan!

5. Laitoin parina iltana kännykän pois ja äänettömälle jo tuntia ennen nukkumaanmenoa. Käytin ”ylimääräisen” tunnin kirjan lukemiseen. Tarpeetonta varmaan sanoa, että nukuin kyseiset yöt kuin lapsi!