Sain pari päivää sitten Aadalta (@Whiteparadises) haasteen listata random faktoja itsestäni. Koska tein pari kuukautta sitten vähän samantapaisen postauksen päätinkin tällä kertaa toteuttaa tämän haasteen vähän eri tavalla. Eli alla 5 random faktaa Olegin ja minun suhteestamme.

 

1. Tapasimme Tinderissä, mutta ei ihan sillä tavallisella tavalla. Istuin kaksi ja puoli vuotta sitten tätini kanssa junassa matkalla Pohjois-Karjalaan joulun viettoon. Aloimme puhumaan deittailusta ja yhtäkkiä tätini pyysi minua näyttämään, että mikä se Tinder nyt oikein onkaan. Olin jo kauan sitten passittanut kyseisen sovelluksen historiaan, mutta en ollut poistanut sitä vielä puhelimestani, joten ojensin kännykkäni tädilleni. Selitin nopeasti, miten homma toimii ja, että ideana on svaipata joko vasemmalle, jos ei tykkää esillä olevasta profiilista tai oikealle, jos tykkää. ”Ai näin?” tätini kysyi ja ennen kun olin ehtinyt reagoimaan hänen sormensa oli jo svaipannut oikealle. It’s a match! Ja kyseinen profiilihan oli Oleg. The rest is history. 😀

2. Olemme jakaneet kotityöt oman mieltymyksiemme mukaisesti tai sen mukaan mitä vähiten inhoamme tehdä. Oleg kokkaa, käy ruokakaupassa, vie roskikset ulos ja pesee ikkunat ja peilit. Minä imuroin, hoidan pyykinpesun, pyyhin pölyt ja pesen lavuaarit. Ongelma syntyy vasta kun on pakko silittää. Sitä me inhoamme molemmat yhtä paljon.

3. Vastakohdat ilmeisesti vetävät puoleensa, koska olemme monella tavalla todella erilaisia. Ajattelemme eri tavalla ja riitelemme eri tavalla ja, koska emme ole tottuneet sen toisen tapaan kommunikoida saatamme välillä riidellä asiasta, josta käy myöhemmin ilmi, että olemme itse asiassa samaa mieltä. Emme vaan osaa ilmaista sitä niin, että se toinen ymmärtäisi. Tämä on alusta asti ollut suhteemme isoin ongelma, mutta olemme onneksi vuosien aikana oppineet ymmärtämään ja eteenkin hyväksymään sen toisen käyttäytymistapaa, mikä on myös helpottanut riitojen selvittelyä.

4. Vitsailemme ja hölmöilemme todella paljon, kun olemme kahdestaan ja keksimme hauskoja sanoja kaikelle mahdolliselle sekä toisillemme. Harjaamme esimerkiksi ”hampukoita”, syömme ”aampparia” ja ostamme kaupasta ”manskuja, apleja ja banskuja”.

5. Samalla tavalla kuin monella on pizza-perjantai meidän talossa vietetään melkein joka viikko tapas-perjantaita. Ostamme kaupasta juustoja, keksejä, chorizoa, jámon serranoa ym. ja nautimme ne yhdessä hyvän punaviinin kanssa. En tiedä johtuuko se siitä, että emme kumpikaan jaksa pitkän viikon jälkeen kokata mitään kunnon ateriaa tai siitä, että vuodet Espanjassa on jättänyt meihin vahvan rakkauden espanjalaiseen ruokakulttuuriin. Oli miten tahansa, tapakset maistuvat joka viikko yhtä hyviltä.


Haastan seuraavaksi: 
@ESSIESOPHIE
@jennyjungell
@ChristaK
@SaraSusannas

Mekko – Bubbleroom (kaupallinen yhteistyö)
Korot – Rizzo