On taas se aika vuodesta jolloin joulu on unohdettu jo kauan sitten, mutta kesään tuntuu olevan vielä ikuisuus. Aurinko piipahtaa näkyviin yhä useammin ja päivät pitenevät pikkuhiljaa, mutta ulkona on vielä kylmä ja kevätkenkien kaivaminen kaapista ei tule edes kuulonkaan. On kuitenkin olemassa yksi ilopilkku jota odottaa ja, joka piristää tätä muuten aika tapahtumaköyhää kuukautta. Puhumme tietysti ystävänpäivästä, joka mielestämme vietetään parhaimmalla tavalla juuri täällä Suomessa.

Valentine's Day Gif Ideas | Two Drops Of Water

Valentine's Day | Two Drops Of Water

Suomessa, toisin kuin Yhdysvalloissa, ystävänpäivä on kaikille ihmisille suunnattu päivä, ei vaan rakastuneille pareille. Täällä me emme juhli ainoastaan rakkautta helmikuun 14. päivänä vaan ystävyyttä myös, mikä on mielestämme aivan yhtä tärkeätä. Aivan samalla tavalla kuten rakkaasi tarvitsee huomiota ja arvostusta, ystäväsikin ansaitsee kuulla sitä aika ajoin. Tämä päivä on hyvä muistutus siitä, että ystävääkin tulee huomioida, jos kiitollisuuden sanat jäävät muina vuoden päivinä vähiksi. Ja parasta on, että kenenkään ei tarvitse juhlia yksin, voit viettää ystävänpäivää sekä ystävän että rakkaan kanssa. Jos tänä vuonna vietät rakkaasi kanssa ja haluat yllättää hänet pienellä lahjalla, olemme listanneet pari kivaa lahjaideaa, joiden avulla pääset käytiin. Aloitamme ensin naiselle suunnatuilla lahjoilla.

Valentine's Day Gift Ideas | Two Drops Of Water

Valentine's Day Gift Ideas | Two Drops Of Water

8 lahjaideaa naiselle ystävänpäivänä

1. Hajuvesi
Hän tykkää tuoksua hyvälle. Sinä tykkäät kun hän tuoksuu hyvälle. Helppo yhtälö!
Lindan suosikki: Manifesto, YSL

2. Parijooga
Parijooga on erinomainen tapa rentoutua ja samalla pitää hauskaa yhdessä. Sopii loistavasti sekä joogaa harrastaville että ensikertalaisille.

3. Ihonhoitotuotteet
Laadukkaat ihonhoitotuotteet kauniisti pakatussa lahjapaketissa ovat aina toivottu lahja eikä niitä voi olla ikinä liikaa. Lisäpisteitä saat, jos tiedät mistä merkistä hän tykkää ja mitkä ovat hänen suosikkituotteensa.
Lindan suosikki: Jurlique

4. Trendikäs kello
Tyylikäs ja trendikäs kello on täydellinen lisäys mihin tahansa asuun. Päätä ensin minkä hintaisen kellon haluat ostaa ja aloita sitten etsintä. Vaihtoehtoja on nimittäin vaikka kuinka paljon…
Lindan suosikki: Cluse-kellot

5. Spa-hemmottelu
Kuumakivihieronta, höyrysauna, intialainen päähieronta, kasvohoito, jalkahoito.. Tämä on todellinen unelmalahja kenelle tahansa. Jos yllä oleva lista kuulostaa houkuttelevalta, varaa parihieronta ja voitte rentoutua yhdessä.
Lindan suosikki: Living Day Spa, Helsinki

6. Bookbinders Design -muistikirja
Ruotsalainen Bookbinders Design päätti lyödä päänsä yhteen muotitoimittaja ja bloggaaja Sofi Fahrmanin kanssa. Tuloksena syntyi joukko aivan ihania ja kauniita muistikirjoja. Jokaisen kirjan kannessa on inspiroiva sanonta, joka varmasti piristää minkä tahansa kokouksen. Jos kokousmuistiinpanoille ei ole tarvetta, kirja toimii myös mainiosti sisustuselementtinä.

7. Romanttinen illallinen kotona
Ei ole mikään mikä sanoo “mina välitän” enemmän kuin romanttinen kotona kokattu illallinen. Tarjottavana ei tarvitse olla mitään super gourmet ruokalajia. Se, että olet nähnyt vaivaa keittiössä riittää varmasti jo tekemään illallisen onnistuneeksi. Myös kauniisti koristeltu illallispöytä toimii hyvänä pelastajana, mikäli keittiötaidot ovat vähän hukassa.

8. Suklaata ja ruusuja
Jos kokkaustaitosi toisaalta koostuvat mikropizzasta ja paahtoleivästä, kannattaa ehkä kuitenkin jättää se itse tehty illallinen väliin ja pelata varman päälle. Suklaa ja kaunis ruusukimppu toimii aina. Se on sekä perinteinen että kaunis ja herkullinen.

Pysy kuulolla, seuraavassa postissa listaamme miehille sopivia ystävänpäivälahjoja.

Valentine's Day Gift Ideas | Two Drops Of Water

&