Sokos Hotel Flamingo
Blogipostaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Break Sokos Hotel Flamingon kanssa.

Vietin maaliskuussa ihanan tyttöjen hemmotteluviikonlopun Break Sokos Hotel Flamingon uudistuneessa elämyshotellissa Vantaalla. Viime viikonloppuna päätin tyttöjen sijaan ottaa mieheni Olegin mukaan ja kokeilla hotellin Harmony-teema, joka tarjoaa ensimmäisenä Suomessa kokonaisen huonekerroksen vain aikuisille matkailijoille. Viikonloppuun kuului rentouttava kylpyläkäynti viihdekeskus Flamingon aikuisille suunnatussa Spa Kylpylässä, illallinen ravintola Amaraillossa sekä kahdenkeskeinen leffailta ja hyvät yöunet Harmony-kerroksen tunnelmallisessa Superior X King -huoneessa. Täydellinen kombinaatio pariskunnille, omaa aikaa kaipaileville lapsiperheen vanhemmille tai meille, esikoisiamme odottavalle parille. Tajusimme nimittäin viikonlopun aikana, että tämä saattaa hyvinkin olla meidän viimeinen yhteinen pieni lomamatka ja arjen irtiotto ennen kaksosten syntymää.

Sokos Hotel Flamingo Vantaa
Sokos Hotel Flamingo Vantaa

Harmony-kerroksen Superior X King -huone

Saavuimme Viihdekeskus Flamingossa sijaitsevaan Break Sokos Hotel Flamingoon vähän yli puolen päivän aikaan. Hotellivieraille on ilmainen pysäköinti, joten saimme auton kätevästi suoraan hotellin alla olevaan parkkihalliin. Viihdekeskukseen pääsee myös helposti paikallisilla busseilla tai, jos kyseessä ei ole lähiloma, hotellin ilmaisella lentokenttäkuljetuksella, joka liikennöi hotellin ja lentokentän välillä.

Vain aikuisille suunnattu Harmony-huonekerros sijaitsee helmikuussa avautuneessa Wing-hotellisiiven ylimmässä kerroksessa. Väriteemana toimivat lempeät ja harmoniset sävyt, kuten harmaa ja vaaleanpunainen. Kaikista Harmony-huoneista löytyy myös kylpytakit sekä valikoima ihania kylpyhuonetuotteita täydellistä hemmotteluiltaa varten ja Familonin laadukkaat hotellivuoteet untuvaisine vuodevaatteineen takaavat hyvät yöunet. Huoneisiin voi tilata ennakkoon kuohuvaa, iltapalaa ja aamiaista, joten aloitimme vierailumme skoolaamalla, minä Fantalla ja Oleg kuplivalla. Istuimme ensimmäisen tunnin ihan vaan huoneessa, nauttien rauhasta ja toistemme seurasta, ennen kuin puimme kylpytakit päälle ja suuntasimme kohti Flamingon kylpylää.

Sokos Hotel Flamingo Harmony
Sokos Hotel Flamingo Harmony

Flamingon aikuisille suunnattu Spa Kylpylä

Break Sokos Hotel Flamingossa vieraillessa kannattaa ehdottomasti varata aikaa Flamingo Spa -kylpyläkäynnille (kylpyläliput eivät kuuluu huoneen hintaan, ne tulee ostaa erikseen). Vilisevän viihdekeskuksen alemmasta kerroksesta avautuu nimittäin ison vesipuiston lisäksi harmoninen ja rauhallinen aikuisten spa-osasto, jossa voi kiireettömästi nauttia altaista, kuudesta erilaisesta saunasta tai kokeilla jotain kylpylän monesta hoidoista. Kävin itse viime vierailun yhteydessä Rasul-savinaamiohöyryhoidossa, jossa sain istua 25 minuutin ajan lämpimässä ja rauhoittavassa höyryhuoneessa itse levitettävä korkealuokkainen savi-hoitoöljynaamio vartalolla. Tällä kertaa nautimme kylpylän rentouttavasta tunnelmasta lämminvesi- ja mineraalivesialtaissa sekä suola- ja höyrysaunoissa. Kävitpä hoidossa tai ei, Spa Kylpylässä muu maailma unohtuu ja täällä jos viimeistään pääset eroon arjen stressistä. Suosittelen!

Flamingo Spa Kylpylä
Flamingo Spa Kylpylä
Flamingo Spa Kylpylä
Flamingo Spa Kylpylä

Ravintola Amarillo

Koska Flamingossa kaikki palvelut löytyvät saman katon alta, et tarvitse lähteä viihdekeskuksen tiloista minnekään edes illallista varten. Keskuksesta löytyy lukuisia eri ravintoloita, josta hotellin oma texasilaisia herkkuja tarjoileva Amarillo-ravintola on suosikkimme. Suuntasimme siis kylpylävierailun jälkeen sopivan nälkäisinä Amarilloon ja tilasimme heti alkuun nacholautasen kastikkeineen sekä drinkit (alkoholilla ja ilman). Pääruuaksi Oleg valitsi yhden Amarillon suosituista burgereistä ja minä fajitakset kahdella täytteellä. Raskausruokavalio sekä allergiat otettiin todella hyvin huomioon muokkaamalla valitsemamme annokset meille sopiviksi. Isot pisteet Amarillolle tästä!

Ravintola Amarillo Flamingo
Ravintola Amarillo Flamingo

Leffailta, hyvät yöunet ja aamupala sängyssä

Illallisen jälkeen olimme niin täynnä ja tyytyväisiä, että päätimme vetäytyä hotellihuoneeseemme loppuillaksi viettämään leffailtaa kahdestaan. Flamingosta löytyy kyllä myös Finnkino-elokuvateatteri, joten olisimme halutessamme voitu mennä sinnekin leffaan, mutta hotellihuoneen pehmeä king size -vuode houkutteli siinä hetkessä vähän enemmän. Olimme tilanneet aamupalan huoneeseemme seuraavalle aamulle, joten saimme nauttia sängyn lämmöstä ihan check out -hetkeen asti. Sänkyyn tarjoiltu aamupala toi samalla pientä lisäluksusta jo valmiiksi aivan ihanalle vierailulle. Tämä miniloma ja pieni irtiotto arjesta tuli kyllä niin hyvään aikaan kaiken meidän muuttostressimme ja muun kiireidemme keskellä. Tietokoneet oli jätetty kotiin, joten emme edes halutessamme olisi voineet tehdä töitä. Saimme keskittyä ihan vaan toisiimme kaikessa rauhassa koko viikonlopun ajan. Kiitos Break Sokos Hotel Flamingo tästä mahdollisuudesta! Kaksosten synnyttyä voi nimittäin kestää hetken ennen, kun pääsemme viettämään taas kahdenkeskeistä aikaa. ?

Sokos Hotel Flamingo Vantaa
Sokos Hotel Flamingo Vantaa
Sokos Hotel Flamingo Vantaa

ARVONTA – Voita liput kahdelle Flamingo Spa aikuisten kylpylään

Ihania uutisia! Mikäli rentouttava spa-vierailu houkuttaa kannattaa suunnata minun Instagram-tililleni @lindavanska, jossa pääsen arpomaan liput kahdelle Flamingo Spa aikuisten kylpylään. Arvonnan osallistumisohjeet löytyvät tänään julkaistun IG-kuvani teksteistä. Arvontaan voi osallistua 26.11.2019 asti.