Amarillo The Table

Ravintola Amarillo on varmasti monelle tuttu illallispaikka, mutta mitä jos kertoisin, että Helsingin Mummotunnelissa on nyt avattu aivan uudenlainen Amarillo-konsepti, jota et ole varmasti ennen kokenut. Kuvittele istuvasi alas kahdeksan hengen pöytään tietämättä yhtään mitä sinulle tullaan tarjoamaan, mitä illallisen aikana tulee tapahtumaan tai kuka sinun illallisseuraasi liittyy. Saat nauttia meksikolaisen keittiön makuelämyksistä ja juomista, mutta et koske kertaakaan aterimiin koko illan aikana. Saatat nähdä sekä tulta että savua, lähteä aarteenmetsästykseen tai saada mystisen purkin kainaloon. Mistä ihmeestä on kyse? Yllätyksellisestä The Table -elämyksestä tietysti.

Amarillo The Table
Amarillo The Table

Uudistunut Amarillo

Viimeisen kahden vuoden aikana Amarillo-ravintolat ovat läpikäyneet kattavan uudistuksen, jossa sekä sisustus, menu ja palvelumalli on uusittu. Ravintolaketjun uudistuksen kruunaa The Table -elämys, jonka ideana on koota yhteen tutut ja tuntemattomat pöydän ääreen visuaalisesti näyttävän ja yhdessä jaettavan yllätysillallisen eteen. Elämys kestää noin kolme tuntia ja sisältää ruokien (alku-, pää- ja jälkiruoka) ja juomien lisäksi tarjoilijoiden, tai niin sanottu enterteinereiden, vetämää yllätyksellistä ohjelmaa. Helsingin ensimmäinen The Table avattiin viime perjantaina 26.4. Mummotunnelin Amarilloon, jolloin Essi, minä ja kuusi muuta sisällöntuottajaa saimme kunnian toimia pöydän ensimmäisinä vieraina. Ja sen voin sanoa, että en ole koskaan kokenut mitään vastaavaa.

Amarillo The Table
The Table elämys

Amarillo Noutaja

Ilta alkoi Helsingin rautatientorilla, jossa meitä odotti Amarillon oma Noutaja. Noutaja on uudenlainen ruokakuljetuspalvelu, joka kuljettaa asiakkaat ravintolaan sen sijaan, että se kuljettaisi ruokaa asiakkaiden luokse. 80-luvun rokkitunnelmaa edustavan kuljetusauton voi tilata etukäteen Raflaamon sivuilta, jolloin se poimii sinut ja ystäväsi sovittuun aikaan sovitusta paikasta ja vie teidät suoraan Amarillon eteen. Ei hullumpi tapa saapua ravintolaan, jos minulta kysytään

Amarillo Noutaja

Amarillo The Table -elämys

Heti kun asuimme ravintolaan sisään, huomasimme, että nyt on kyllä aivan uusi Amarillo kyseessä. Koko illallismiljöö on laitettu uusiksi värikkäillä kalusteilla ja tapeteilla ja keskellä ravintolaa paraatipaikailla seisoo näyttävä kahdeksan hengen The Table -pöytä. Isot pehmeät nojatuolit takaavat mukavan kolmen tunnin istumisen, vaikka emme kyllä koko ajan paikallamme istuneetkaan. Ilta oli nimittäin täynnä erilaisia interaktiivisia yllätyksiä tarjoilujen välissä. Ja tarjoilusta puheenollen, yksi toisensa jälkeen näyttävämpi annoskokonaisuus tuotiin illan aikana pöytään meidän kaikkien jaettavaksi. Ainoastaan yksi asia puuttui, nimittäin aterimet. Haarukan ja veitsen sijaan The Table -illallinen syödään käsin, ruokailuhanskat päällä, mikä osoittautui sekä käytännölliseksi että hauskaksi. Ja, vaikka kaikki annokset jaetaan koko illallisseurueen kesken, Amarillo onnistui todella hienosti ottamaan erikoisruokavaliot ja allergiat huomioon. Tämä on asia, jota itse allergikkona arvostan todella paljon.

Amarillo The Table
Raflaamo
Amarillo The Table

Isoin kiitos kuuluu kuitenkin meidän iltamme entertainer-tarjoilijoille, jotka viihdyttivät meitä ja pitivät meistä huolta alkudrinkeistä illallisen loppuun saakka. Ja, vaikka mikään The Table -ilta ei ole toisensa näköinen, jätän kuitenkin illalliselämyksemme yksityiskohdat kertomatta. The Table on elämys, josta ei kannata lukea vaan kokea ihan itse!

Amarillo The Table

Varaa The Table -illallinen

The Table -kokemus on tarjolla viikonloppuiltaisin. Tee pöytävaraus tästä.
Hinta asiakasomistajille 44,90 e / henkilö (49 e ilman S-Etukorttia).


Blogipostaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä HOK-Elanto / Ravintola Amarillo Helsingin kanssa