1. Olen koulutukseltani valtiotieteen maisteri, pääaineena politiikan tutkinto
Suoritin maisteritutkintoni Helsingin yliopistossa. Opiskelin myös vuoden poliittista historia espanjaksi Cádizin yliopistossa Etelä-Espanjassa. Sivuaineeni olivat espanja ja oikeustiede.

2. Puhun viittä kieltä
Ruotsia, suomea, englantia ja espanjaa puhun sujuvasti, ranskaa tosin vähän huonommin.

3. Ensimmäinen harrastukseni oli telinevoimistelu
Harrastin pari vuotta telinevoimistelua joskus 4-6 vuoden ikäisenä. Muistona näistä ajoista minulle jäi spagaatti ja kärrynpyörä, joita olen osannut tehdä aina siitä lähtien.

4. Pelkään korkeuksia
Heti kun joudun johonkin korkeaan paikkaan minun sormenpääni ja varpaanpääni alkavat kutittaa ja kädet ja jalat menevät aivan spageteiksi.

5. En ikinä anna periksi
Jos päätän oppia jotain uutta, jatkan harjoittelemista kunnes onnistun oppimaan sen. No matter what. Viimeisin päähänpistokseni oli oppia joogan dancer-asento, eli se pose, jossa nostetaan molemmat kädet pään yli ja napataan sieltä omasta jalasta kiinni. Koska selkä on minun vähiten notkea osa kropassani, tämä oli minulle todellinen haaste. Kuuden kuukauden jatkuvien selkävenyttelyjen ja toistojen jälkeen asento onnistui sitten vihdoin pari päivää sitten.

6. Olen riippuvainen Tuc-kekseistä
Syön niitä ihan joka päivä. Piste.

7. Kuuntelen melkein vain ja ainoastaan espanjankielistä musiikkia ja kaikesta eniten reggaetónia.
Suosikkiartistini ovat Wisin, Yandel, Carlos Vives, Nicky Jam ja Zion y Lennox.

8. En tykkää oliiveista tai oluesta
En ole koskaan tykännyt enkä usko, että tulen koskaan tykkäämäänkään.

9. En puhu saksaa, mutta
osaan laulaa koko Die Printzenin ”Deutschland” -biisin alusta loppuun. Don’t ask me why! 😀

10. Itken joka ikisessä leffassa
Jos on surullinen leffa itken surusta, jos iloinen leffa itken ilosta. Onnistun jopa itkemään Frendejä katsellessa. Voiton pahimmasta leffaitkukohtauksesta ikinä ottaa kuitenkin Tyttöni mun -leffa vuodesta 1991. Yritin katsoa sen uudestaan jokunen vuosi sitten ja sama asia, kyyneleet valuivat kun keittiön hanasta.