Sain tänään Saralta (@SaraSusannas) hauskan haasteen listata minun seisemän syntiäni ja päätin ottaa sen vastaan saman tien, tosin taas vähän omalla tavallani. Eli, minun seitsemään syntiini kuuluu..

1. Tuc-synti
Olen riippuvainen Tuc-kekseistä. Syön niitä ihan joka päivä, varsinkin jos kirjoitan jotain koneella kuten blogipostausta tai vastailen sähköposteihin. Meidän kotoa löytyy siis aina ainakin yksi Tuc-paketti ruokakaapista.

2. Lattianpesusynti
Olen ihan super pedanttinen mitä tulee siivoukseen ja haluan aina, että kämppä näyttää siistiltä. Laitan aina tavat paikoilleen, imuroin, pyyhin pölyt, pidän keittiön siistinä ja pyyhin lasipöydät viikoittain, mutta, on yksi asia, jota laiminlyön. En ikinä jaksa pestä lattioita pesuaineella. Teen sen tyyliin kaksi kertaa vuodessa, jouluksi ja kevääksi. Imurointi saa mielestäni riittää..

3. Vaatesynti
Niin kuin Sarallakin, silittäminen, tai enemmänkin sen puute, on ehdottomasti yksi minun seitsemästä synneistäni. Olen todella, siis todella, laiska silittämään vaatteitani ja teen sen itse asiassa melkein ainoastaan, jos olen lähdössä juhliin ja on aivan pakko.

4. Kokkaussynti
Olen todella laiska laittamaan ruokaa, joten jos Oleg ei kokkaa, illalliseni koostuu myslistä ja leivistä. Onneksi syön kuitenkin töissä aina lounaaksi yhden lämpimän aterian. Etätyöpäivinä tilanne näyttää tosin välillä aika huonolta. Silloin Oleg onneksi kokkaa minulle illalla.

5. Sarjamonsterisynti
Aina kun syön yksin kotona, minun on pakko katsoa sarjaa samalla. Laitan Netflixistä jonkun helposti seurattavan ohjelman pyörimään, kuten Gilmore Girls tai Modern Family, ja katson sitä ruokailun aikana. Heti kun olen syönyt, kiinnostus sarjaan kuitenkin häviää. Eteneminen on siis aika hidasta, kun katselen 10-15 minuuttia kerralla. 😀

6. Kukkienkastelusynti
Vaikka rakastan ostaa tuoreita kukkia kotiimme, olen maailman huonon pitämään ne elossa. Unohdan AINA vaihtaa vedet ja kastella niitä. Eli, jos ei Oleg niitä hoida, kukkien elinikä jää valitettavasti aika lyhyeksi.

7. Kampaajasynti
Tiedän, että hiukseni voisivat niin paljon paremmin, jos kävisin leikkaamassa ja hoitamassa latvoja useammin. Totuus on kuitenkin se, että varaan ajan kampaajalle vasta siinä vaiheessa, kun hiukseni muistuttavat pelottavan paljon hevosen hännältä.


Haastan seuraavaksi:

@TheSHE 
@elinqvist 
@SofiasMode 
@AndStyleIs

Katso myös Sara’n postaus, josta voit lukea alkuperäiset 7 syntiä