Nyt se on sitten tehty. Ensimmäinen muotivideo. Ja apua, miten jännää oli nähdä tulos. Mutta ennen, kun kysyn teidän mielipidettänne, mennäänpä ensin vähän ajassa taaksepäin. Mistä koko idea Samsøe & Samsøe -videoon tuli ja miten se toteutettiin?

Olemme valokuvaaja Jere Viinikaisen kanssa törmäilty eri tapahtumissa viime vuoden aikana ja monta kertaa puhuttu siitä, että pitäisi lähteä kuvaamaan yhdessä. Noin kuukausi sitten saatiin vihdoin ja viimein aikataulut yhteen, joten pakkasimme laukut täyteen Samsøe & Samsøe:n upeilla syysuutuuksilla ja suuntasimme kohti Suomenlinnaa. On aina vähän jännittävää, kun kuvaa uuden valokuvaajan kanssa ensimmäistä kertaa ja saattaa kestää hetki ennen, kun homma alkaa luistaa. Jeren kanssa tuli kuitenkin saman tien tosi mukava ja rento olo, joten päästiin sellaiseen mahtavaan flowhun heti ensimmäisen kuvan jälkeen ja tulos oli, ainakin omasta mielestäni, aivan upea. Tykkään ihan mielettömän paljon Jeren tyylistä kuvata ja editoida kuviaan. Kuvat kertovat aina jonkinlaisen tarinan, joka vangitsee ja saa katsojan miettimään.

Itse video tuli itse asiassa pienenä yllätyksenä ihan paikan päällä, mutta, kun Jere kysyi, että tehdäänkö samalla video en tarvinnut kahta kertaa miettiä vastaustani. Totta kai tehdään! Ja niinhän me teimmekin. Ja aivan kuten kuvatkin, video kertoo tietyn tarinan, mutta jättää tarinan tulkinnan katsojalle. Miten sinä näet sen?

Autumn Editorial – Samsøe & Samsøe


Kuvat & Video – Jere Viinikainen
Takki – Samsøe & Samsøe (tästä)
Paita – Samsøe & Samsøe (vastaava tästä)

Housut – Samsøe & Samsøe (vastaavat tästä)