Tänään oli luvassa vähän erilainen lounas kuin tavallisesti tiistaisin on tapana. Päivän piristäjänä toimi Marimekon ja Cliniquen järjestämä upea lounastilaisuus, jossa saimme tutustua uuteen Marimekko for Clinique Limited Edition -kokoelmaan. Kokoelma, joka on juuri saapunut myyntiin myös Suomessa, yhdistää taitavasti Marimekon ikoniset kuviot ja Cliniquen rakastetuimmat kauneustuotteet.

Marimekon ja Cliniquen visio on ollut luoda positiivisen tuntuisen ja iloisen kokoelman, joka edistää rohkeutta, ainutlaatuisuutta ja positiivista ajattelua, mikä tulee heti vahvasti esille tuotteiden värikkäistä ja iloisista pakkauksista. Näistä tuotteista tulee todellakin heti hymy (ja väri) huuleen.

Ennen kuin istahdimme kauniisti katettuun Marimekko-lounaspöytään, kävimme pienellä tutustumiskierroksella Marimekon tehtaan puolella, jossa saimme seurata tuttujen ja tunnettujen kuvioiden valmistusprosessia ihan värien sekoittamisvaiheesta valmiiseen kankaaseen. Samalla myös Marimekon tarina ihan ensimmäisestä muotinäytöksestä 1951 tähän päivään tuli meille entistäkin tutuksi. Voit lukea lisää Marimekon historiasta täältä.

Lounaan jälkeen kansainvälisesti tunnettu ja samalla Cliniquen oma meikkitaiteilija Florrie White esitteli meille kaksi erilaista Clinique-lookia, jotka oli rakennettu juuri Marimekko for Clinique -kokoelman ympärille. Eniten minua ihastutti Clinique-meikin luonnollisuus ja miten kauniisti uuden kokoelman huulikiiltosävyt täydensivät lookia. White itse kertoi olevansa luonnollisen näköisen meikin kannattaja ja, että hän meikatessa haluaa nimenomaan nostaa esille ja vahvistaa naisen parhaat puolet sen sijaan, että muuttaisi naisen ulkonäköä mitenkään huomattavasti. Tämä filosofia sopii minulle täydellisesti, eli ei muuta kuin kotiin kokeilemaan! 🙂


Kuvat minusta:Mia/Beauty Highlights