Yksi ehdottomasti parhaimpia asioista bloggaamisessa on se, että olen saanut mahdollisuuden tutustua niin moniin ihaniin ihmisiin, joihin en muuten ehkä olisi törmännyt. Blogin kirjoittaminen ja kaikki mitä siihen kuuluu, on intohimo, joka yhdistää meitä bloggaajia vaikka muuten ehkä asuisimme eri kaupungeissa, olisimme eri elämänvaiheissa tai tekisimme töitä ihan eri aloilla. Viime lauantaina sain taas isoksi ilokseni tutustua kolmeen inspiroivaan bloggaajaan, Liisaan, Anniinaan ja Eliniin, kun sushiravintola Itsudemo avasi ovensa Helsingissä ensimmäistä kertaa.

Olimme Elinin kanssa kirjoitelleet somessa jo jonkin aikaa, joten oli ihanaa vihdoin päästä juttelemaan ihan kasvokkain ja puhumista todellakin riitti ja vaikka kuinka paljon. Huomasimme myös jossain vaiheessa keskustelua, että tulemme itse asiassa samasta kaupungista ja olemme käyneet samaa ala-astetta ja lukiota, tosin eri vuosina. Elinin oma blogi, missä hän kirjoittaa elämästään, muodista ja asioista mitkä inspiroi häntä, hehkuu positiivisuutta ja iloa, aivan kuten Elin itse. Kiitos mukavasta sushiseurasta ja kivasta iltapäivästä! <3

KAIKKI SUSHIN YSTÄVÄT HUOM!!

Jos haluat voittaa buffakäynnin sinulle ja ystävällesi Itsudemo Helsinki -ravintolaan kannattaa mennä osallistumaan arvontaan Instagram-tililläni . Arvonta päättyy tänään 8.11. klo 23.59.


Elin
Takki- Zara
Hame – Cubus
Bootsit – Zara
Laukku – Michael Kors
Aurinkolasit – BikBok

Linda
Takki – Zara
Neule – H&M
Farkkupaita – Pull&Bear
Farkut – Gina Tricot
Bootsit – Bianco
Laukku – Alexander McQueen
Aurinkolasit – Gucci