Kirjoitin pari viikkoa sitten postauksen siitä, miten yhdistän kokopäivätyön ja bloggaamisen. Mistä löydän aikaa blogipostausten tekemiseen, kun päivät täyttyvät työllä ja tanssitreeneillä? Kerroin, että mielestäni kyseessä ei ikinä ole ajan puute, vaan enemmänkin ajan priorisointi. Kun organisoin päiväni ja ajankäyttöni hyvin, ehdin sekä työn, tanssin että blogin kanssa. Eli, voin joko katsoa Netflixiä illalla työn ja treenien jälkeen, tai ryhtyä toimeksi ja kirjoittaa blogipostaus. Helppoa kuin mikä, eikö vain? Vai onko?

Amos Rex Amos Rex

Välillä on vaan pakko levätä

Yleensä hyvä organisointikyky ja ajan priorisointi riittää, mutta, kuten sain kuluneen viikon aikana itse huomata, se ei kyllä aina toimi. Minulla ei nimittäin viimeisten seitsemän päivän aikana ole ollut yhtään aikaa kirjoittamiseen. Loppuviikko meni kaiken maailman asioiden hoitamiseen, viikonlopun vietin tyttöjen kanssa Kööpenhaminassa ja alkuviikosta matkustin Malmöhön työkonferenssiin. Tai nojoo, olihan minulla jokunen puoli tuntia vapaata aikaa hotellihuoneessa aina välillä. Silloin en tosin kyennyt mihinkään muuhun, kuin telkkarin tuijottamiseen. Vaikka olen todella järjestelmällinen ja tehokas, on minullakin rajani. Välillä on vaan pakko levätä.

Amos Rex

Olemme ihmisiä eikä robotteja

Eli joudun nyt vähän syömään sanani, tai ehkä enemmänkin lisätä sanoja. Koska, vaikka tämä menetelmä on aina toiminut minulla aikaisemmin, tämä viimeinen viikko on osoittanut, että se ei todellakaan ole vedenkestävä. Ajan optimointi hyvällä organisointikyvyllä ja itsekurilla toimii kyllä osittain. Mutta, koska olemme ihmisiä eikä robotteja ja tarvitsemme myös aikaa ihan vaan löhöilyyn, tämä taktiikka ei vaan aina onnistu. Välillä on vaan hyväksyttävä, että postausaikatalu ei pidä. Sitä paitsi, julkaisen mieluummin postauksen, joka on tehty ajatuksella ja ajalla, kuin sellaisen, joka on väsätty nopeasti kokoon ihan vaan julkaisemisen takia.

Amos RexAmos Rex


Kuvat: Sini Mustonen

Bleiseri – Zara (tästä)
Housut – Vero Moda (vastaavat tästä)
Sneakersit – Superga (tästä)
Laukku – Chloé
Aurinkolasit – Gucci