Kuten olen jo aikaisemmin blogissa maininnut, olen pienestä pitäen taistellut herkän ja atooppisen ihon kanssa. Kun muut tytöt innolla kokeilivat uusia markkinoille saapuneita ihonhoitotuotteita minä suuntasin tottuneesti ihotautilääkärin kirjoittamalla reseptillä apteekkiin. Ihonhoitotuotteeni olivat nimittäin aina suoraan apteekin hyllyltä. Ja, vaikka apteekkituotteet ovatkin olleet korvaamattomia atooppisen ihoni hoitoon, ne eivät kuitenkaan ole pystyneet taistelemaan yhtä hyvin rasvaista ihoa ja ikääntymisen merkkejä vastaan. Viimeisten vuosien aikana atopiani on suureksi ilokseni hellittänyt niin paljon, että olen pystynyt kokeilemaan myös muita ihonhoitotuotteita, jotka hoitavat ihoani kokonaisvaltaisesti. Monen eri testailun jälkeen olen nyt löytänyt minulle täydellisesti toimivan ihonhoitorutiinin, jota voin vahvasti suositella myös muille, joilla on samantyyppinen iho kuin minulla.

Ennen suihkuun menoa puhdistan ihoni Olivia Klein Cream & Wash -pesu ja hoitovoiteella. Tutustuin vasta äskettäin Olivia Klein -luonnonkosmettiikkamerkkiin, mutta tunsin melkein heti, että kyseinen merkki sopii minulle täydellisesti, joten se on täällä jäädäkseen.

Suihkussa käytössäni ovat Lumenen ihanat Lähde-sarjan tuotteet. Sen lisäksi, että tuotteet kosteuttavat ja suojaavat ihoa ne myös tuntuvat todella pehmeiltä ja rakkailta käytössä, joka onkin yksi syy, miksi tykästyin niihin niin paljon. Suihkun jälkeen kosteutan ihoani joko samaan sarjaan kuuluvalla vartalovoiteella tai Olivia Klein -merkin hoitoemulsiolla, joka sopii erityisen hyvin kuivan ja hilseilevän ihon hoitoon.

Kun iho on pesty ja puhdas hieron kasvoilleni Estée Lauderin Advanced Night Repair -seerumia sekä erillistä silmänympärysseerumia, jotka maksimoivat ihon luonnollisen yöllisen uudistumisen tehoa, häivyttävät näkyviä ikääntymisen merkkejä, tekevät ihosta pehmeämmän ja hehkuvan sekä kosteuttavat ihoa yön aikana. Kun seerumi on kuivunut, kosteutan vielä ihoani Cliniquen moisture surge -geelivoiteella, joka kosteuttaa auto-replenishment-teknologian avulla ihoa tehokkaasti jopa 72 tuntia.

Sitten ei muuta kun hyvää ja yötä ja anna kauneusunien tehdä tehtävänsä.