Viimeiset pari postaustani ovat olleet vähän tavallista synkempiä, joten ajattelin, että nyt on pakko laittaa jotain vähän positiivisempaa tähän väliin, kaikista urheiluvammoista ja liikkumisvaikeuksista huolimatta. Päätin siis listata viikonlopun viisi parasta asiaa.

1. Ekstra aika
Koska en siis nyt, kuten aiemmassa postauksessa kävi ilmi, pysty liikkumaan normaalisti eri rasitusvamman takia, minulla onkin yhtäkkiä jäänyt ihan eri tavalla aikaa Olegille. Vietimme mm. lauantai leffailtaa yhdessä ja eilen lähdimme kävelylle Seurasaareen.

2. Suusiivous
Aloitimme sunnuntain koko kämpän suursiivouksella. Ai että sitä tunnetta, kun sai siivouksen jälkeen istahtaa alas teekupin kanssa sohvalle nauttimaan siististä ja hyväntuoksuisesta kämpästä.

3. Hemmotteluhetki
Palkitsin itseni hyvästä siivoustyöstä pienellä hemmotteluhetkellä. Hyppäsin lämpimään vaahtokylpyyn ja testasin samalla Lumenen uutta kasvonaamiosettiä, joka sisältää kolme Lumenen suosituinta kasvonaamiotuotetta. Olo oli kuin prinsessalla.

4. Rapujuhlat
Rakas ystäväni Veronika piti tyttöjen rapujuhlat perjantaina, enkä muista milloin viimeksi olisi ollut niin kiva ilta. Lauloimme snapsilauluja, juttelimme kaikesta mahdollisesta ja tanssimme vanhojen ruotsalaishittien tahtiin. Ei olisi voinut mennä paremmin.

5. Smoothie-innostus

Vanha smoothie-innostukseni heräsi taas keskiviikkona järjestetyn Mehuisa by Wilfa after workin jälkeen, joten kaivoin Olegin kanssa pitkästä aikaa esille smoothie-sekoittimemme kaapista. Mm. goodie bagista löytyneiden aineksen pohjalta syntyi sekä terveellinen että herkullinen annos (turkkilainen jugurtti, banaani, mustikka, appelsiini, päärynä, persikka, minttu, lime ja inkivääri).


Jumpsuit – H&M
Sandaalit – Zara Home
Aurinkolasit – WOOW eyewear