Sain vähän aikaa sitten ”viimeksi minä” -haasteen Saralta (@SaraSusannas). Haaste vastaanotettu ja suoritettu. Alla spontaanit ja ennen kaikkea rehelliset vastaukseni.

Viimeksi minä ilahduin, kun ajoimme viikko sitten landepaikkamme pihaan seitsemän tunnin ajomatkan jälkeen. Pohjois-Karjalan mökkimme on minun mansikkapaikkani, jossa sekä mieli että sielu lepäävät.

Viimeksi minä harmistuin, kun ostamani hyttysspray oli auennut repussani ja pilannut sekä repun että melkein kaikki sisällä olevat tavarat. Onneksi kuitenkin lompakko ja siinä olevat luottokortit olivat pelastuneet myrkyltä.

Viimeksi minä päätin yrittää olla paukuttamatta ovia, kun suutun. Olen ylpeä siitä, että en enää heitä asioita vihapäissäni, mutta minulla on ilmeisesti vielä vähän työstettävää näissä asioissa.. 😀

Viimeksi minä innostuin, kun päätimme salaa viedä ostamamme skumppapullon ravintolasta ja nauttia se Kolin huipulla auringonlaskussa. Punaisen auringon valaisema hetki rakkaimpien kanssa oli sellainen kerran elämässä -kokemus, jota en tule ikinä unohtamaan.

Viimeksi minä itkin, kun minulle hyvin läheinen henkilö kertoi surullisia uutisia. Ihailen aivan suunnattomasti tämän ihmisen periksiantamattomuutta ja voimaa.

Viimeksi minä kokeilin jotakin uutta, kun Olegin äiti pyysi minua maistamaan lipeäkalaa. Kaikki hänen äitinsä laittamat ruuat ovat aivan taivaallisen hyviä, mutta tällä kertaa oli pakko myöntää, että tämä erikoisuus ei ollut ihan minun makuuni.

Viimeksi minä pelästyin, kun lensimme Korfulle. Inhoan lentämistä ja sen kertainen lähtö ei ollut ihan niistä kaikista pehmein.

Viimeksi minä nauroin, kun istuin serkkuni kanssa porealtaassa Kolin kylpylässä. En enää muista mille me nauroimme, tiedän vaan että hauskaa oli.

Viimeksi minä jännitin, kun hyppäsin eilen hevosen selkään yli viiden vuoden tauon jälkeen. Jännitys kesti vain parisen minuuttia, kunnes huomasin, että ratsastus on kuin pyörällä ajaminen. Ei se taito minnekään katoa.


Haastan seuraavaksi:
@ESSIESOPHIE @EllaMadeItPretty @nannatalvitie

Body – Oysho
Shortsit – Stradivarius
Sneakersit – Superga
Laukku – Gucci
Aurinkolasit – Gucci
Kello – Daniel Wellington (lahjoitettu/yhteistyö)

Pics: @ESSIESOPHIE