Olette ehkä huomanneet pienen hidastuksen postaustahdissani viime aikoina. Syy tähän ei ole ollut sometauko, pitkä lomamatka tai inspiraation puute. Päinvastoin, olen itse asiassa viettänyt tavallista enemmän aikaa blogin parissa tämän viimeisen kuukauden aikana. Blogi on nimittäin saanut uuden kodin ja samalla aivan uuden ilmeen. On siis aika jättää hyvästi Nouwille ja siirtyä uudelle alustalle, omalleni. Omalla alustalla blogi sai myös alkunsa kolmisen vuotta sitten, joten tämä on tietyllä tavalla niin kuin palaisi takaisin kotiin.

Nouwilla ehdin blogata vajaan vuoden ajan, josta kaikista antoisinta on ehdottomasti ollut se, että olen saanut tutustua niin moneen upeaan kanssabloggaajaan, jonka blogeja tulen ehdottomasti seuraamaan myös jatkossakin. Nouwilta on myös tuttavuuksien lisäksi syntynyt ystävyyksiä, henkilöitä, joiden kanssa voi keskustella yhtä helposti kiinnostavista blogiaiheista kuin suhteista ja elämästä ylipäänsä. Tästä olen erityisen kiitollinen Nouwille.

Päätös siirtyä Nouwilta omalle alustalle tuli toiveesta uudistaa ja freesata blogin ilmettä, johon tarvitsin enemmän muokkausvapautta ja mahdollisuutta myös tarvittaessa koodata. Siirto ja uuden ilmeen rankentaminen on vienyt monta tuntia sekä päivästä, että yöstä, mutta se oli kyllä ehdottomasti sen arvoista. Nyt teillä, lukioilla, on helpompaa löytää teitä kiinnostavia postauksia ja aiheita uusien tägien ansioista. Blogista löytyy nyt myös suosituimmat postaukset sekä minun omat suosikkini. Olen myös erityisen innoissani uudesta kielipäivityksestä. Englannin ja suomen kielen välillä voi helposti siirtyä klikkaamalla kyseisen maan lippua, joka näkyy jokaisen sivun ja postauksen vaseammassa yläreunassa. Toivottavasti tykkäätte!


Takki – NA-KD*
Paita – Mango (vastaava tästä)
Housut – Zara (tästä)
Korkkarit – Rizzo (tästä)
Laukku – Céline 
Aurinkolasit – Gucci

* Lahjoitettu