Dynastia podcast

Miten saada näkyvyyttä somessa ja erottua joukosta? Miten blogilla/vlogilla/Instagramilla voi ansaita rahaa? Miten käsitellä kritiikkiä? Tästä ja muusta somemaailmaan liittyvistä aiheista tulemme keskustelemaan Essin, Camillan ja minun upouudessa podcastissa, Dynastia-podcast, jonka ensimmäinen jakso julkaistiin eilen.

Dynastia podcast

Dynastian tarkoitus on nostaa esille ja keskustella vaikuttajamarkkinoinnista ja vaikuttamisesta sosiaalisessa mediassa. Minkälaista on raivata itsensä tuhansien muiden sosiaalisen median vaikuttajan joukosta esille? Miten ihmeessä vaikuttajaskenessä voi tänä päivänä menestyä? Miten me olemme tehneet kovaa työtä pisteeseen, jossa olemme nyt? Tulemme mm. puhumaan rahasta, näkyvyydestä, yhteistöistä, kateudesta ja toistensa sparraamisesta.

Emmekä ole yksin. Keskusteluihimme liittyy ensimmäisen kauden aikana myös eri vieraita, joilla on iso kokemus alalta ja ovat menestyneet hyvin sekä Suomessa että ulkomailla. Kannattaa siis ehdottomasti laittaa Dynastia seurantaan (Instagram, Facebook). Voit kuunnella ensimmäistä jaksoa joko Spotifyssa tai SoundCloudissa (jakso on myös kohta tulossa iTunesiin).


KUUNTELE DYNASTIA-PODCASTIA TÄÄLTÄ

Kuuntele ensimmäistä jaksoa Spotifyssa
Kuuntele ensimmäistä jaksoa SoundCloudissa