Ellos

* Kaupallinen yhteistyö Elloksen kanssa

Kokosin noin kuukausi sitten omat suosikkini Elloksen kevätuutuuksien joukosta ja, koska postaus oli niin pidetty, päätin lähteä uudelleen etsimään teille suosikkituotteitani Elloksen valikoimasta. Tällä kertaa fokuksessa ovat paidat, puserot, topit ja farkut, eli vaatekaapin peruspilarit.

PAITAPUSEROT JA PAIDAT

Paitapusero, joka on yksi tämän kevään hittejä, on sellainen ajaton ja monipuolinen vaate, joka pitäisi löytyä jokaisen naisen vaatekaapista. Ja mieluiten myös ainakin yhdessä toisessa värissä valkoisen lisäksi. Itse olen tällä hetkellä hurahtanut vaaleanpunaiseen, joten minun valkoiset ja siniset paitapuserot saattavat saada vaaleanpunaisen kaverin kevääksi.

Ellos Paidat Ellos Paidat

FARKUT

Sama juttu mikä pätee kauluspaitoihin, pätee myös farkkuihin. Vaatekaapissa kannattaa aina olla yhdet parit perussiniset farkut, yhdet mustat ja yhdet valkoiset. Tämän jälkeen voi sitten laajentaa farkkukokoelmaa vähän rennoimmilla boyfriend- ja äitifarkuilla tai vaikkapa uusimmalla trendimallilla, jos se sattuu olemaan omaan makuun sopiva.

Ellos farkut FI

PUSEROT JA TOPIT

Mitä tulee puseroihin, olen itse tällä hetkellä erityisen ihastunut solmisnauhapuseroihin ja kietaisumalleihin, joissa on solmittavat nauhat, joten niitä tuli muutama lisättyä tämän postauksen kollaaseihin. Mikä on sinun suosikkisi?

Ellos Puserot Ellos Puserot

Löydä omat Ellos-suosikkisi klikkaamalla tätä linkkiä!


Kuvat – Elloksen kotisivuilta