Glow tanssikilpailu 2018

Kello näyttää varttia yli kymmenen illalla, kun kisabiisi alkaa soimaan jälleen kerran. Nousemme lattialta ja asetumme paikoillemme. Vielä jaksaa vetää kerran peiliin ja sitten vielä pari kertaa ilman peiliä ennen, kun on viimeistään pakko lähteä kotiin. Seuraavana aamuna odottaa nimittäin työmatka Kööpenhaminaan. Kello lyö kuitenkin jo yhtätoista, kun kävelen ulos tanssistudiosta. Taitaa jäädä vähiksi tämänkin yön unet. Se on tosin viimeinen asia, mikä siinä hetkessä käy mielessä. Fiilis tanssitreenien jälkeen on, kuten melkein aina, energinen, onnellinen ja huoleton.

Glow tanssikilpailu 2018

Yllä oleva esimerkki kuvaa hyvin näitä kahta viimeistä kuukautta, kun kaksi tärkeää tanssitapahtumaa sijoittuivat samalle viikolle. Glow tanssikilpailu 2018 järjestettiin marraskuun puolivälissä ja Urban Breeze -tanssityhmämme osallistui kisoihin samalla, kun treenasimme kaikki Tanssikoulu Baila Bailan suurta tanssigaalaa varten. Vaikka treenit venyivät monesti myöhään iltaan ja unet jäivät usein vähiksi, en kuitenkaan vaihtaisi sitä mihinkään. Sijoituimme Glow-kilpailun aikuisten urban-sarjassa toiselle sijalle ja gaalailta Savoy teatterissa oli aivan upea kokemus.

Glow tanssikilpailu 2018

Onnistumiset ja saavutukset ovat aina ihana palkinto kaikesta siitä työstä, mitä on tehnyt, mutta ne eivät ole se ensisijainen syy siihen jaksamiseen ja intoon. Kaikista tärkein on se itse tanssi ja kaikkea sitä mitä se minulle antaa; energiaa, iloa, onnellisuutta, stressinlievitystä, voittajafiilistä ja ihania tanssikaverita, jonka kanssa saa jakaa kaiken tämän.

Urban Breeze esittää ”Money Talks”

 

Koreografia: Anna Kuparinen
Tanssijat: Anna Kuparinen, Elina Härginen, Vilma Ranki, Laura Suorsa, Linda Vänskä