Tiedän, että en ole ollut hirveän aktiivinen täällä blogin puolella viimeiset pari kuukautta ja julkaissut postauksia samaan tahtiin, kuin ennen. Aika on vaan kerta kaikkiaan loppunut kesken. Mutta mitä kaikkea olen sitten viime aikoina puuhaillut ja mikä iso jännittävä yllätys tulee keskiviikkona julki?

Parin viimeisen kuukauden aikana kaikki asiat ovat jotenkin sattuneet samaan aikaan ja vaikka ne ovat olleet enemmän kuin kivoja huomaan kaipaavani sitä rauhallista aikaa kotona, kun ei ole mitään kalenterissa. Olen ollut parilla työmatkalla ulkomailla, esiintynyt ja kuvannut kaksi tanssivideota Urban Breeze -tanssiryhmämme kanssa ja suunnitellut toukokuun häitä. Viime viikonloppuna rakkaat ystäväni yllättivät minut myös aivan sairaan upeilla polttareilla. Eli en voi muuta, kuin hymyillä onnesta, kun ajattelen viimeisiä kuukausia.

Tulevana keskiviikkona pääsen myös vihdoin näyttämään teille tämän kevään jännittävimmän some-projektini. Olen aloittanut podcastin – Dynastia podcast – yhdessä bloggaajakollegani Camillan ja Essin kanssa. Dynastian tarkoitus on nostaa esille ja keskustella vaikuttajamarkkinoinnista ja vaikuttamisesta sosiaalisessa mediassa. Minkälaista on raivata itsensä tuhansien muiden sosiaalisen median vaikuttajan joukosta esille? Miten ihmeessä vaikuttajaskenessä voi tänä päivänä menestyä? Miten me olemme tehneet kovaa työtä pisteeseen, jossa olemme nyt? Tulemme puhumaan rahasta, näkyvyydestä, yhteistöistä, kateudesta ja toistensa sparraamisesta sekä muista alaan liittyvistä aiheista. Ensimmäinen jakso, introjakso, julkaistaan keskiviikkona, joten pysykäähän kuulolla. Kohta räjähtää! 😉


Neulepaita – Chiquelle*
Housut – Pull & Bear
Nilkkurit – Bruno Magli
Laukku – Gucc
i

* Lahjoitettu tuote, yhteistyö tai mainos