Turistailua Malagassa, ratsastusta Koilla, laiskoja päiviä maalla, laivareissu Porvooseen ym. Tältä minun heinäkuuni näytti. 🙂

Lähdin yksin lomamatkalle Malagaan ja vietin kolme ihanaa päivää upean hotellini poolilla makoilen, turistikohteita kierrellen ja tapaksia syöden. Matkan vikana päivänä sain ihanaa lounasseuraa edellisenä yönä Malagaan saapuneelta Essiltä (@ESSIESOPHIE). Lue enemmän matkastani tästä.

 

 

Hevosratsastusta, patikointia ja auringonlaskun katsomista Kolilla maailman parhaassa seurassa on yksi tämän kesän parhaimpia kokemuksia. <3

 

Tämän kuukauden aikana on syöty enemmän kuin hyvin, sekä ravintoloissa että kotona. Jos ikinä matkustat Pohjois-Karjalassa et voi olla vierailematta Puukarin Pysäkillä, jossa silmiä hivelevän kauniit ja puhtaimmista raaka-aineista loihditut makuelämykset kruunaavat matkasi (kuva 2). Lue lisää ravintolasta tästä.

Pohjois-Karjalassa sekä sielu että mieli lepäävät. Tämä on minun mansikkapaikkani, johon palaan aina yhtä innokkaana ja iloisena vuosi vuoden jälkeen. Katso lisää kuvia Pohjois-Karjalasta tästä.


* Lahjoitettu tuote, yhteistyö tai mainos