Hyviä uutisia, ja varsinkin kaikille Hamptonsin elämäntapaa ja tyyliä rakastaville suomalaisille. Sisustus- ja lifestyle-brändi Lexington on vihdoin saapunut Suomeen! Helsingin Kluuvikadulla sijaitseva liike avaa ovensa innokkaille asiakkaille ensimmäistä kertaa tänään ja voin luvata, että käynti liikkeessä on sen arvoista riippumatta siitä ostatko jotain vai ei.

Lexington store Helsinki | Two Drops Of Water

Lexington store Helsinki | Two Drops Of Water

Lexington store Helsinki | Two Drops Of Water

Lexington's clothing line | Two Drops Of Water

Sisustustyylini on niin kauan kuin muistan ollut yhtä Lexington-tyylin kanssa ja sekä perheeni, kaverini ja jopa kollegani ovat hyvin tietoisia tästä. Naura tai älä, mutta unelmani on joskus omistaa oma valkoinen kesähuvila meren ääressä, jonka voisin sisustaa Lexingtonin esitteissä olevien kuvien mukaisesti. Kunnes tuo huvilaunelma toteutuu, olen kuitenkin tyytynyt luomaan vähän huvilatunnelmaa meidän omaan kotiimme ja pakko myöntää, että en edes enää tiedä montako Lexingtonin tyynyä, vilttiä tai pyyhettä kämpässämme on. Onneksi Olegilla ei näistä sisustusasioista ole hirveen suuria mielipiteitä vaan antaa minun aika pitkälti hoitaa näitä sisustusjuttuja yksin.

The founder of Lexington Kristina Lindhe / Lexingtonin perustaja Kristina Lindhe | Two Drops Of Water

Lexington for her | Two Drops Of Water

Lexington for him | Two Drops Of Water

Lexington Company perustettiin 20 vuotta sitten, mutta sen tarina alkoi jo kauan ennen sitä. Brändin ruotsalaissyntyinen perustaja Kristina Lindhe oli pienestä pitäen ollut kiinnostunut sisustuksesta, ompelemisesta ja kutomisesta. Aikuisikäisenä Lindhe ihastui USA:n itärannikolla sijaitsevaan New England -nimiseen alueeseen, sen elämäntapaan ja erityisesti sen arkkitehtuuriin. Lindhelle syntyi siitä ajatus luoda New England -tyyliin perustuva kansainvälinen sisustus- ja designbrändi, jolla olisi vivahteita skandinaavisesta designperinteestä. Tuloksena syntyi vuonna 1997 ensimmäinen kokoelma, johon kuului liinavaatteita ja muita makuuhuoneen tekstiilejä. Vuosien aikana Lexingtonin tarjonta on tullut sisältämään kaikkea kynttilöistä kahvikuppeihin. Brändi lanseerasi myös vuonna 2008 oman miesten ja naisten vaatelinjaston. Tänä päivänä Lexington ei ole vain brändi, se on elämäntapa ja tyyli, joka sekä inspiroi että antaa ideoita omaan elämään ja kotiin. Joten suuntaa ihmeessä Kluuvikadulle ja astu sisään nauttimaan Lexingtonin kauniista, karakteristisesta ja inspiroivasta maailmasta.

Happy girl | Two Drops Of Water

Lexington store on Kluuvikatu | Two Drops Of Water

Lexington Casual Luxury | Two Drops Of Water