Meistä

KEITÄ OLEMME?

Two Drops Of Water on muodista, parisuhteesta ja hyvinvoinnista kertova street style ja lifestyle -blogi, jota pitävät Linda (bloggaaja) ja Oleg (valokuvaaja sekä vierasbloggaaja). Ajatus blogista syntyi yhtenä iltana, kun olimme istuneet monta tuntia yhdessä editoimassa kuvia ja tajunneet, ettei meillä oikein ollut mitään kunnon alustaa, jossa jakaa kuviamme. Pari kuukautta myöhemmin Two Drops Of Water oli pystyssä!

Bloggaaja

Linda Vänskä

Blogi on minulle mahdollisuus ilmaista kiinnostustani valokuvaamiseen, muotiin ja hyvinvointiin kirjoitusteni ja valokuvieni kautta. Työskentelen projektipäällikkönä ja viestintävastaavana Pohjoismaiden ministerineuvoston alla olevassa organisaatiossa. Bloggaaminen on minulle rakas harrastus, ja vaikka blogin aiheet ja työni ovat ihan eri maailmoista, valokuvaaminen, editointi, graafinen suunnittelu ja viestintä kuuluvat kuitenkin vahvasti molempiin. Siinä mielessä blogi ja työ tukevat toisiaan todella hyvin.
Intressit: muoti, katutyyli, kuvien editointi, matkustelu, tanssi ja jooga

Valokuvaaja, vierasbloggaaja

Oleg Oksanen

Olen sosiaalisessa mediassa toimivan Visual PR – markkinointiyrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Valokuvaaminen on yksi suurimmista intohimoistani, ja kuvaankin paljon sekä työssäni että blogissa. Kirjoitan myös mielelläni pari sanaa blogissa meidän elämästämme omasta näkökulmastani aina, kun vain ehdin.
Intressit: valokuvaus, videointi, matkustelu, kitaran soitto ja ruoanlaitto

Blogi

Two Drops Of Water

Blogi on meille alusta, jossa voimme jakaa yhteisiä kiinnostuksen kohteitamme, kuten valokuvaaminen, muoti ja matkailu, sekä avata teille oven meidän elämäämme, suurilta osin Lindan näkökulmasta. Tervetuloa meidän maailmaamme, toivottavasti viihdytte täällä!
Blogin aiheet: muoti/katutyyli, lifestyle, hyvinvointi, matkustelu, parisuhde