Minusta

TWO DROPS OF WATER
by LINDA OKSANEN

 

Bloggaaja

Linda Oksanen

Blogi on minulle mahdollisuus ilmaista kiinnostustani valokuvaamiseen, muotiin ja hyvinvointiin kirjoitusteni ja valokuvieni kautta. Työskentelen projektipäällikkönä ja viestintävastaavana Pohjoismaiden ministerineuvoston alla olevassa organisaatiossa. Bloggaaminen on minulle rakas harrastus, ja vaikka blogin aiheet ja työni ovat ihan eri maailmoista, valokuvaaminen, editointi, graafinen suunnittelu ja viestintä kuuluvat kuitenkin vahvasti molempiin. Siinä mielessä blogi ja työ tukevat toisiaan todella hyvin.
Intressit: muoti, katutyyli, kuvien editointi, matkustelu, tanssi ja jooga

Valokuvaaja, vierasbloggaaja

Oleg Oksanen

Olen sosiaalisessa mediassa toimivan Visual PR – markkinointiyrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Valokuvaaminen on yksi suurimmista intohimoistani, ja kuvaankin paljon sekä työssäni että blogissa. Kirjoitan myös mielelläni pari sanaa blogissa meidän elämästämme omasta näkökulmastani aina, kun vain ehdin.
Intressit: valokuvaus, videointi, matkustelu, kitaran soitto ja ruoanlaitto

Blogi

Two Drops Of Water

Elämää, arkea, parisuhdetta, muotia ja hyvinvointia tuoreen kaksosten äidin näkökulmasta. Ajatus blogista syntyi yhtenä iltana, kun olin istunut monta tuntia mieheni Olegin kanssa editoimassa kuvia ja tajusin, ettei minulla oikein ollut mitään kunnon alustaa, jossa jakaa kuviamme. Pari kuukautta myöhemmin Two Drops Of Water oli pystyssä!