On kulunut tasan kuukausi siitä, kun viimeksi päivitin blogia, mikä on pisin – tai oikeastaan ainoa – blogitauko, mitä olen koko tämän kahden ja puolen vuoden aikana pitänyt. Eikä se ollut mitenkään suunniteltua. En edellistä postausta kirjoittaessa edes tiennyt, että menisi yli neljä viikkoa, ennen kuin palaisin blogin ääreen seuraavan kerran. Mistä sitten blogitauko johtui? Mitä kaikkea on tapahtunut viimeisen kuukauden aikana ja mitä minulle nyt kuuluu?

Blogitauko Second Female Maxi Dress Blogitauko Second Female Maxi Dress

Onhan se tietyllä tavalla vähän ironista, että päädyin ottamaan blogitaukoa melkein heti sen jälkeen, kun olin selittänyt miten helposti saan työn ja bloggaamisen menemään yhteen. Ja, vaikka ehdin ottamaan osan sanoistani takaisin vielä ennen taukoa, en kuitenkaan ajatellut, että kirjoittaisin seuraavan postauksen vasta kuukautta myöhemmin, mutta niin se vain meni. Ei kerta kaikkiaan ollut aikaa, tai voimia löytämään sitä aikaa, kirjoittamiseen ja niin ne viikot vaan kuluivat.

Oli miten oli, taukoa pidin ja nyt jälkikäteen ajateltuna tiedän, että se oli oikea päätös. En olisi muuten mitenkään pärjännyt tästä loppusyksystä. Viimeiset kuusi viikkoa ovat olleet kaikista intensiivisimmät kuukaudet työssäni koko vuoden aikana. Laskin, että olen puolesta välin lokakuuta alkaen ollut joka viikko yhdellä ulkomaanmatkalla. Ja, vaikka kaikki työmatkat ovat olleet hauskoja ja sujuneet enemmän kuin hyvin, olen tällä hetkellä niin iloinen, että en tarvitse nähdä yhtäkään lentokonetta nyt moneen viikkoon.

Blogitauko Second Female Maxi Dress Blogitauko Acne Studios Manhattan Sneakers

Jos työpäivät ovat kuluneet suurelta osin matkustaessa, vapaa-aikani on taas kulunut suurelta osin tanssitreeneissä. Osallistuin nimittäin kaiken työkiireiden kesken tanssiryhmäni kanssa Glow tanssikilpailuun sekä isoon tanssigaalailtaan Savoy-teatterissa. Kaikki myöhäiset iltatreenit, minuuttiaikataulut ja vähiin jääneet unet kannattivat kuitenkin loppupelissä. Glow-kisoista tuli hopeaa mukaan kotiin ja viime lauantaina tanssittu Savoy-esitys meni flunssasta huolimatta aivan loistavasti. Tunne sunnuntai aamuna, kun heräsin, oli hassu sekoitus euforiaa ja tyhjyyttä. Kuusi intensiivistä viikkoa töissä ja noin kolme kuukautta kestäneet tanssitreenit olivat yhtäkkiä ohi. Ei enää työkiireitä eikä myöhäisillan treenejä. Mitäs nyt sitten?

Blogitauko Second Female Maxi Dress Blogitauko Second Femalte White Knitwear

Ensinäkin aion, tai enemmänkin joudun, lepäämään ainakin viikon tai kaksi ennen kuin palaan tanssitreeneihin, että flunssani häviäisi kokonaan. Tätä odotellessa haluan nauttia kotona olemisesta, laittaa joulua rauhassa, tavata ystäviäni ja ennen kaikkea viettää aikaa Olegin kanssa.


Kuvat: Helmi Photography

Neule –  Second female (vastaava tästä)
Maksimekko – Second Female (tästä)
Sneakersit – Acne Studios (tästä)
Laukku – Chloé