Onko sinulla ikinä ollut sellaista unta, että kävelet jossain julkisella paikalla, esimerkiksi ostoskeskuksessa, kun yhtäkkiä huomaat, että sinulla onkin ainoastaan pyjama päällä? Minä en ole ikinä nähnyt sellaisesta tilanteesta unta. Olen kokenut sen ihan oikeasti. Eikä kyseessä todellakaan ollut mikään painajainen. Päinvastoin. Pistin nimittäin pari viikkoa sitten Essin ja Camillan kanssa pystyyn pyjamabileet uudistuneessa ja laajentuneessa Break Sokos Hotel Flamingossa. 24 tunnin pyjamabileiden aikana saimme nauttia kaikista Suomen suurimman viihdekauppakeskuksen, Flamingon ja Jumbon, palveluista. Ja mitä hauskinta, vietimme koko vuorokauden pyjamat päällä. Miten pyjamabileet sitten sujuivat ja miltä tuntui tehdä esimerkkisi kenkäostoksia pyjamassa?

Pyjamabileet Joy-sviitissä

Aloitetaanpa ihan alusta. Saimme Break Sokos Hotel Flamingon kutsumana ja kansainvälisen unipäivän kunniaksi järjestää pyjamabileet Flamingo & Jumbo -viihdekauppakeskuksessa sijaitsevassa Sokos-hotellissa. Ja jos et sitä vielä tiennyt, niin unipäivää vietetään vuosittain ja sen tarkoituksena on kiinnittää ihmisten huomio unen merkitykseen, sen terveysvaikutuksiin, opiskeluun ja sosiaalisiin tekijöihin. Ja mikäpä parempi tapa muistuttaa uneen liittyvistä tärkeistä asioista, kuin pyjamabileillä!

Break Sokos Hotel Flamingo
Break Sokos Hotel Flamingo

Saavuimme Break Sokos Hotel Flamingoon aamupäivällä, jolloin saimme käyttöömme 24 tunnin ajaksi iloisen ja ihanan värikkään Joy-sviitin, joka sijaitsee helmikuussa avautuneessa Wing-hotellisiivessä. Joy teeman lisäksi, uudistuneessa hotellissa on myös kolme muuta huoneteemaa; inspiroiva Flow, rauhallinen Harmony ja valoisa Energy. Joy-teema oli mielestäni kaikista osuvin pyjamabileitä ajatellen, mutta jos esimerkiksi haluaisin viettää romanttista viikonloppua rakkaani kanssa, rauhallinen Harmony olisi se täydellinen valinta. Flow-huoneen valitsisin tosin itselleni, jos tarvitsisin inspiraatiota esimerkiksi kirjoittamiseen tai johonkin työprojektiin. Hotellista löytyy siis jotain jokaiseen tarpeeseen.

Break Sokos Hotel Flamingo
Break Sokos Hotel Flamingo
Break Sokos Hotel Flamingo

Familon-hotellivuoteiden testaus

Pyjamiin pukeutumisen ja ihanan pienen tervetuliaisvälipalan jälkeen siirryimme Familonin esittelypisteelle uuden hotellisiiven aulaan, jossa Familonin edustajat esittelivät vuoteita viihdekeskuksen kävijöille. Testissä oli uusi Ergo Hotel -jenkkisänky, joka osoittautui niin mukavaksi, että emme meinanneet haluta nousta sieltä ollenkaan. Testauksen yhteydessä saimme myös tyynysuosituksia ja hyviä vinkkejä omiin nukkumisasentoihimme. Koska hyvä sänky, patja ja tyyny takaavat hyvät yöunet, saat majoituttuasi Sokos Hotel Flamingossa aina nukahtaa Familonin laadukkaaseen hotellivuoteeseen.

Familon
Familon

Pyjamassa shoppailu

Kun vihdoin ja viimein raaskimme nousta ihanan pehmeästä esittelysängystä ja jatkaa päiväämme, vuorossa oli Flamingon ja kauppakeskus Jumbon liikkeisiin tutustuminen. Pyjama oli tuntunut niin luontevalta asulta hotellivuodetestauksessa, että olin melkein unohtanut mitä minulla oli päälläni. Emme tosin tarvinneet ottaa kuin askeleen hotellisiiven ulkopuolelle, kunnes olin enemmän kuin tietoinen vaatetuksestamme. Käänsimme kirjaimellisesti katseita. Yllättävää kuitenkin oli, ettei kukaan viihdekeskuksen kävijöistä kysynyt meiltä mitään meidän vaatteistamme. Viihdekauppakeskuksesta löytyy niin monta kuin 165 liikettä, joten säästääksemme aikaa, lähdimme myös hetkeksi omiin suuntiin shoppailemaan. Ei edes silloin kyselty minulta mitään, joten pikkuhiljaa huomasin taas unohtaneeni koko asian ja jatkoin iloisesti kauppojen kiertämistä, kunnes oli aika taas palata sviittiin pienelle hengähdys- ja hemmottelutaulle ennen illan ohjelmaa.

Break Sokos Hotel Flamingo
Break Sokos Hotel Flamingo
Break Sokos Hotel Flamingo
Break Sokos Hotel Flamingo

Illallinen ja leffa

Illalliselle siirryimme aivan hotellin vastaanoton vieressä sijaitsevaan Amarilloon, joka tarjoaa ravintolavierailleen erilaisia texasilaisia herkkuja. Maukkaiden fajitasten lisäksi illallisesta jäi erityisen hyvä fiilis ravintolan todella ystävällisestä ja mukavasta palvelusta. Tänne tulen mielelläni uudestaan.

Vaikka lähdimme kaikki kolme ravintolasta mahat täynnä ja tyytyväisinä, oli kuitenkin pakko saada vähän popcorneja ja karkkia leffaa varten. Kukaan miestä ei ollut vielä jostain syystä nähnyt super suosittua Bohemian Rhapsody -elokuvaa joten, kun näimme sen Finnkino Flamingon valikoimasta, leffavalinta oli helppo. Ja siis, jos joku teistä ei vielä ole sitä nähnyt niin eikun leffaan ja heti. Tämän neljä Oscar-palkintoa ansainneen elokuvan haluat ehdottomasti katsoa elokuvateattereissa.

Amarillo Flamingo

Rentouttava Flamingo Spa -kylpyläaamu

Kasvonaamioiden, hyvien yöunien ja kattavan Hotelli Flamingon Break-aamiaisen jälkeen meitä odotti rentouttava ja rauhallinen aamu Flamingo Spassa. En ollut ennen käynyt kyseisessä kylpylässä ja yllätyin näkemästäni. Vilisevän viihdekeskuksen alemmasta kerroksesta avautuu ison vesipuiston lisäksi harmoninen ja rauhallinen aikuisten spa-osasto, jossa muu maailma unohtuu. Täällä voi kiireettömästi nauttia span altaista ja kuudesta erilaisesta saunasta tai kokeilla jotain kylpylän monesta hoidoista. Itse kokeilimme Rasul-savinaamiohöyryhoitoa, jossa pääset 25 minuutin ajaksi lämpimään ja rauhoittavaa musiikkia soittavaan höyryhuoneeseen itse levitettävä korkealuokkainen savi-hoitoöljynaamio vartalolla. Ei hullumpi tapa aloittaa päivä.

24h pyjamassa Break Sokos Hotel Flamingossa

Joten palatakseni alussa esittämääni kysymykseen voin siis sanoa, kuten olette varmaan jo arvanneetkin, että pyjamabileet sujuivat enemmän kuin hyvin. Voin myös todeta, että pyjamassa liikkuminen julkisella paikalla ei tunnu ollenkaan unelta tai painajaiselta, päinvastoin. Viihdyin mukavan tuntuisessa H&M-pyjamassani enemmän kuin hyvin enkä tuntenut oloni yhtään vaivaantuneeksi. Oli myös todella helppoa ja rentoa, kun pystyimme viettämään koko viikonlopun kaikkine ohjelmineen sisävaatteissa ja ilman, että tarvitsimme mennä ulos tai kävellä pitkiä matkoja. Viihdekeskus Flamingosta ja kauppakeskus Jumbosta löytyy todellakin kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen hotellielämykseeen, olipa kyseessä pyjamabileet tyttöjen kanssa, romanttinen viikonloppu rakkaan kanssa tai inspiroiva työviikonloppu. Viihdekauppakeskuksen 10 kauneushoitolaa, 6 vesiliukumäkeä, 7 erilaista allasta, 165 liikettä, 6 teatterisalia, 20 keilarataa ja 38 ravintolaa pitävät varmasti huolen siitä.

Break Sokos Hotel Flamingo
Break Sokos Hotel Flamingo

Blogipostaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Break Sokos Hotel Flamingon kanssa

Kuvat 1-6, 11-14, 20-21 – Veera Bianca
Kuvat 7-10, 15-16Camilla Czakan

Pyjamat – H&M (täältä)