Terveemmät hiukset

Uusi vuosi ja uudet raikkaammat hiukset? Kun sain tammikuussa upean mahdollisuuden raikastaa hiuksiani ja herättää eloon kuivuneita osia en miettinyt vastaustani sekuntiakaan. Varsinkin, kun uudistuksen takana oli parturi-kampaamo ja kauneushoitola Shorcutin ammattilaiset. Lopputulos oli freessimpi väri, upeat kiharat ja kaiken kaikkiaan terveemmät hiukset.

Terveemmät hiukset Terveemmät hiukset

Käynnin yhteydessä kuvattiin matskua nettilehteen The Professional Cut, jossa kerron mm. omista hiusrutiineistani ja uudenvuoden lupauksestani. Sain myös Shortcut-käynnin yhteydessä todella paljon hyviä vinkkejä, hoito-ohjeita ja -tuotesuosituksia, joita olen ottanut käyttöön. Lue lisää näistä, minun talvipäivän kolmesta pelastajasta sekä tämän upean hiustyylin toteuttamisesta tästä.

Shortcut Tapiola Shortcut Tapiola

ALENNUSKOODI

Kaipaatko sinäkin uudistusta hiuksiisi? Koodilla LINDA15 saat nyt 15% alennusta kaikista Shortcutin tuotteista ja palveluista 17.3. mennessä. Koodi on mainittava varauksen yhteydessä ja on voimassa sekä Shortcut Ainoa- että Shortcut Stockmann -liikkeissä.

Shortcut Tapiola


Lue koko artikkeli tästä

Postaus on tehty yhteistyössä Shortcutin kanssa

Shortcut on moderni kauneuskeskus, jossa on parturi-kampaamo ja kauneushoitola saman katon alla. Shortcut palvelee Espoon Tapiolassa kahdessa toimipisteessä.