Tämä viikko on ollut yksi niistä, kun tuntuu, että minulla on nyt tasan kaksi vaihtoehtoa; a) pyöritellä kaikkea huonoa, mitä kulunut viikko on sisältänyt tai b) yrittää poimia sieltä edes ne pienet positiiviset asiat. Tällä kertaa valitsen sen toisen vaihtoehdon, koska tiedän, että se ensimmäinen ei johda mihinkään. Sitä paitsi tarvitsen vähän positiivisuutta tähän erityisen synkkään viikkoon. Eli, viikon 5 positiivista:

1. PILATES

Aloitin pilateksen. Olen jo kauan tiennyt, että minun kropalleni tekisi hyvää käydä pilateksessa, että saisin vahvistettua sisäisiä vatsalihaksiani, mikä taas auttaisi tanssimiseen ja ennalta ehkäisi loukkaantumisia. Pilates on vaan tuntunut niin sairaan tylsältä, että en vaan ole saanut itseni raahattua tunnille. Maanantaina sen kuitenkin tein ja yllätyin positiivisesti!

Viikon 5 positiivista Viikon 5 positiivista

2. VIHKISORMUS

Vihkisormus tuli vihdoin sepältä ja oli oikean kokeinen! En malta odottaa, että saan ottaa sen käyttöön. Vielä 4 kuukautta jäljellä. 🙂

3. TANSSITUNNIT

Tanssituntien jälkeinen fiilis on kyllä voittamaton. Varsinkin torstain tunnin jälkeen tuli taas sellainen mieletön energiabuusti sekä kropalle että mielelle. Tanssi parantaa kyllä kaiken!

Viikon 5 positiivista Viikon 5 positiivista

4. OMA AIKA

Vietin perjantai-iltaa yksin kotona Olegin ollessa matkoilla. Laitoin lempiruokaani, ostin vähän kuplivaa, katselin leffaa, selailin häälehtiä ja söin jätskiä. Tällaisia iltoja on kyllä hyvä pitää välillä. Oma aika on tärkeä.

5. YHTEISTYÖ

Aloitin super kivan yhteistyön, jonka tuloksia pääsen julkaisemaan Instagramiin tässä piakkoin. 🙂

Viikon 5 positiivista Viikon 5 positiivista


Takki – Max Mara
Paita – Second Female
Farkut – Gina Tricot
Saappaat – & Other Stories
Laukku – Burberry

Kuvat – Essi