Vuoden 2018 kohokohdat

Vuosi 2018 on ollut hyvä vuosi. Itse asiassa, vuosi 2018 on ollut mahtava vuosi. On tapahtunut niin monta positiivista muutosta elämässäni niin työelämässä, kuin myös henkilökohtaisessa elämässä. Olen saanut matkustaa ja nähdä upeita paikkoja, viettää aikaa ystävieni ja perheeni kanssa sekä kokea monta onnistumista tanssiharrastuksen parissa. Alla kuitenkin viisi mieleenpainuvinta hetkeä ja kohokohtia kuluneelta vuodelta:

Menin kihloihin
Oleg onnistui yllättämään minut oikein kunnolla kosimalla päivänä, jolloin vähiten olisin sitä odottanut, nimittäin syntymäpäivänäni Pohjois-Karjalan mökillä. 😀 Hän onnistui siten täyttämään molemmat salaiset toiveeni; että se tapahtuisi minulle tärkeällä paikalla ja, että se olisi täysi yllätys.

Vietin viikon perheeni kanssa Korfulla ja kävin Albaniassa
Äidin 70-vuotissyntymäpäivän kunniaksi lähdimme koko perheen voimin lomamatkalle Korfulle. Viikon ajan saimme nauttia auringosta, upeista maisemista, herkullisesta ruuasta ja yhdessä olosta isäni, äitini, Olegin, veljeni ja veljeni perheen kanssa upeassa villassa meren rannassa. Matkan kruunasi ikimuistoinen päivä Albaniassa.

Vuoden 2018 kohokohdatVuoden 2018 kohokohdat

Minusta tuli kummi
Ensimmäinen kummilapseni, pieni rakas Valentina, syntyi vuoden alussa. Tiedän, että olen puolueellinen, mutta hän on kyllä yksi söpöimmistä lapsista ikinä! <3

Esittelin minun ihmisilleni minun Espanjani
Opiskelin osan maisteritutkinnostani Cádizissa Andalusiassa. Vuosi Espanjassa oli aivan unohtumaton kokemus ja Cádizilla tulee aina olemaan oma paikka sydämessäni. Tänä syksynä sain vihdoin näyttää minun Espanjani minulle tärkeille henkilöille, eli Olegille sekä serkulleni ja serkun poikaystävälle, kun matkustimme marraskuussa yhdessä syyslomalle Cádiziin (lisää matkasta tulossa blogiin).

Koin unohtumattoman kesän
Tämä kesä oli, säästä alkaen, yksi ihanimmista kesistä pitkään aikaan. Sain nimittäin viettää kaksi ja puoli viikkoa putkeen meidän landella Pohjois-Karjalassa Olegin, serkkuni ja muun perheen kanssa. Kesän kohokohtiin kuului mm. auringonlasku Kolilla, patikointireissu Tiilikan kansallispuistossa, uinti Pitkässäkoskessa sekä kesäbrunssi mökin pihamaalla.

Vuoden 2018 kohokohdat


Kuvat: Essie’s